У пошуках можливостей, які дає нам дистанційне навчання, 11 листопада 2020 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва та студенти, які навчаються за спеціальністю 242 «Туризм», у рамках співпраці з колегами кафедри туристичного бізнесу Харківської державної академії культури, навідались до Харкова. Відеозустріч відбулась завдяки використанню сервісу відеотелефонного зв’язку Google Meet.
МІЖВУЗІВСЬКИЙ СИМПОЗІУМ «РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНИХ ФОРМ ТУРИЗМУ НА ЧЕРКАЩИНІ»
11 листопада 2020 року викладачами кафедри туризму
та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва з спільно з колегами кафедри туристичного бізнесу Харківської державної академії культури було проведено міжвузівський симпозіум на тему: «Розвиток інноваційних форм туризму на Черкащині». Даний захід присвячений висвітленню питань розвитку інноваційних форм туризму в Україні на регіональному рівні.
ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ»
Кожного року наприкінці жовтня, за ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, в Уманському НУС проводиться конференція з питань розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії України. Так, не зраджуючи традиціям, 28 жовтня 2020 року в режимі онлайн викладачами кафедри розпочато роботу інтернет-конференції «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».
Секційне засідання X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми і перспективи»
У будь-якому колективі виникає питання, пов’язане з груповою згуртованістю. Ступінь згуртованості є показником психологічного клімату студентського колективу, який відображає ступінь задоволеності студентів існуючими міжособистісними стосунками. Психологічний клімат зумовлює самопочуття кожного студента та впливає на продуктивність спільної діяльності.
У будь-якому колективі виникає питання, пов’язане з груповою згуртованістю. Ступінь згуртованості є показником психологічного клімату студентського колективу, який відображає ступінь задоволеності студентів існуючими міжособистісними стосунками. Психологічний клімат зумовлює самопочуття кожного студента та впливає на продуктивність спільної діяльності.
За підсумками проведення заходів присвячених міжнародному дню туризму колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва нагородив студентів-переможців дипломами, сертифікатами та подяками за допомогу в організації.