Меню

Новини

22.09.2021
ПРОДОВЖУЄМО СПІВПРАЦЮ ЗІ СТЕЙКХО́ЛДЕРАМИЧитати повністю

ПРОДОВЖУЄМО СПІВПРАЦЮ ЗІ СТЕЙКХО́ЛДЕРАМИ

Серед інноваційних методів, що наразі активно використовуються в освітньому процесі, є метод інтерактивного спілкування між студентами та професіоналами-практиками, представниками роботодавців – стейкхо́лдерами. Так, в рамках продовження співпраці викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи зі стейкхо́лдерами й отримання студентами, які навчаються за спеціальностями 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа, універсальних навичок soft skills, було проведено зустріч з Іриною Утяніною – засновницею етносадиби «Лялькова хата», що знаходиться в селі Полянецьке Уманського району.

Читати повністю

21.09.2021
Екскурсія до етносадиби «Лялькова хата»Читати повністю

Екскурсія до етносадиби «Лялькова хата»

Дізнатися про народні звичаї, побачити, як зберігаються традиції предків та завжди пам’ятати «звідки пішов» рід – це про зелений туризм і туристичний маршрут «Лялькова хата», що в селі Полянецькому на Уманщині. У рамках вивчення дисципліни «Організація сільського зеленого туризму» та функціонування науково-дослідної лабораторії «Сільський зелений туризм», що діє на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи, 20 вересня 2021 р. студенти та викладачі кафедри відвідали садибу-музей «Лялькова хата», створену руками родини Утяніних.

Читати повністю

20.09.2021
Перший міжнародний Українсько-Німецький Форум  «Розвиток культурно-мистецького туризму як шлях до порозуміння»Читати повністю

Перший міжнародний Українсько-Німецький Форум «Розвиток культурно-мистецького туризму як шлях до порозуміння»

20 вересня 2021 року викладачі та студенти кафедри туризму Уманського національного університету садівництва стали слухачами Першого Міжнародного Українсько-Німецького форуму «Розвиток культурно-мистецького туризму як шлях до порозуміння».

Читати повністю

17.09.2021
Заняття на виробництві – наші нові можливостіЧитати повністю

Заняття на виробництві – наші нові можливості

Заняття на виробництві передбачають створення умов для наближення змісту навчальних дисциплін до реального життя, розширюють світогляд студентів, формують в них професійну спрямованість, конкурентоспроможність, мобільність, творчу активність в умовах ринкової економіки.

Читати повністю

17.09.2021
Акцент на дотриманні правил академічної доброчесностіЧитати повністю

Акцент на дотриманні правил академічної доброчесності

Вебінар «Академічний плагіат: вплив академічної доброчесності на якість освіти в Уманському НУС», де спікером виступала завідувач відділу моніторингу якості освіти Уманського НУС, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Ніна Пітель, науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» прослухали про правила, якими мають керуватися учасники освітнього процесу як під час викладання, так і навчання дотримуючись академічної доброчесності; що вважається порушенням академічної доброчесності; яку академічну відповідальність понесуть науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти в разі виявлення порушень академічної доброчесності.

Читати повністю

17.09.2021
Тиждень туризму 2021Читати повністю

Тиждень туризму 2021

20 вересня 2021 року в Уманському національному університеті садівництва розпочинається "Тиждень туризму - 2021". Щорічною традицією студентського активу і викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС є проведення тематичних заходів для популяризації туризму серед студентської молоді.

Читати повністю