Бакалаври спеціальності 242 «Туризм» успішно склали комплексний кваліфікаційний екзамен
24 червня 2020 року відбулась підсумкова атестація студентів спеціальності 242 «Туризм» галузі знань «Сфера обслуговування» у відповідності з нормативними актами Міністерства освіти і науки України, рішеннями Вчених рад університету та факультету.
Іспит було проведено у режимі онлайн з використанням програмного забезпечення Zoom.
Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи взяла участь у шостому майстер-класі EBRD presentation of the Special Report «COVID-19 pandemic and its effects on Ukrainian tourism»
23 червня 2020 р. з 13:00 до 15:00 в Zoom пройшла онлайн-презентація Спеціального звіту European Bank for Reconstruction and Development (EBRD) «Пандемія COVID-19 і її наслідки в сфері туризму в Україні », розроблений на додаток до Дорожньої карти розвитку сектора туризму України, в рамках ініціативи ЄС #EU4Business.
Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС Людмила Транченко, Людмила Нещадим, Світлана Тимчук, Діана Нагернюк, Наталія Терещук разом із студентами долучилися онлайн-презентації.
Вебінар «Ресторан при готелі: секрети внутрішньої кухні»
Безперервний професійний розвиток та підвищення кваліфікації педагогічних працівників передбачає набуття нових і вдосконалення раніше набутих компетентностей. На основі чого відбувається професійне зростання залежить від вибору кожного як і де розвиватися професійно. В теперішніх реаліях можна знаходити все нові й нові можливості для провадження освітнього процесу в новому вимірі.
16 червня кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС стала активним учасником вебінару «Ресторан при готелі: секрети внутрішньої кухні», що проходив на YouTobe-каналі і був організований тренером з ресторанного сервісу Reikartz Hotel Group Іриною Клуб.
Навчання експертів з проведення дистанційних акредитацій
Завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Транченко 05 червня 2020 р., взяла участь у зустрічі-інструктажі з Головою, заступниками голови та керівником секретаріату Національного агентства.
Вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт»
Незважаючи на обмежувальні заходи, ми не зупинили освітній процес, а трансформували його в онлайн-площину. Так, 05 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в ZOOM-вебінарі «Автентична українська кухня як туристичний продукт».
Смачно розповідала про вікові традиції української кухні Олена Щербань, доктор історичних наук, етногиня, автор і модератор Міжнародного етнофестивалю-квесту «Борщик у глиняному горщику».
Вітаємо переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю»
Юлія Стоколяс, студентка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва посіла ІІІ місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціалізації «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю», який відбувся у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова.