Запальний флешмоб від студентів на честь відкриття тижня HORECA
Вже стало традицією відмічати в стінах Уманського національного університету садівництва на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Student fest HoReCa. В рамках святкування 175-річчя Уманського НУС 15 квітня 2019 року відбулось урочисте відкриття тижня готельно-ресторанної справи «Student fest HoReCa – 2019».
GROW КОУЧИНГ «КВАЛІФІКОВАНИЙ ПЕРСОНАЛ – ЗАПОРУКА УСПІХУ ПІДПРИЄМСТВА»
Одним з найпопулярніших інструментів топ-менеджменту, на даний час, ключовою метою якого є підвищення кадрового потенціалу, зокрема у сфері обслуговування, є коучинг. Коучинг є різновидом консультаційної діяльності, яка направлена на вирішення проблеми клієнта.
В Україні з коучингом, як функціональним елементом системи менеджменту, тільки знайомляться. Нині він знаходиться на етапі становлення і розвитку інтересу до нього. Модель GROW є простим та ефективним інструментом управління персоналом.
ДИПЛОМ ПЕРШОГО СТУПЕНЯ ЗДОБУЛА СТУДЕНТКА КАФЕРДИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ІІ ЕТАПІ ВСЕУКРАЇНСЬКОЇ СТУДЕНТСЬКОЇ ОЛІМПІАДИ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «РЕКРЕАЛОГІЯ»
Згідно з листом Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти» Міністерства освіти і науки України від 05.12.2018 року № 22.1/10-4524, щодо проведення ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія» на базі Одеської національної академії харчових технологій відбувся ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади з 10 по 12 квітня 2019 року.
Драганова Ілона студентка факультету менеджменту, кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, під керівництвом доктора економічних наук, професора, завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Транченко Людмили взяла участь у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади з навчальної дисципліни «Рекреалогія».
Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»
Запрошуємо Вас взяти участь у роботі Міжнародної науково-практичної конференції «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії», яка відбудеться 29-30 травня 2019 року.