В рамках святкування тижня STUDENT FEST HoReCa 2018 студентським активом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС було проведено квест «Гастро-тур». В даному квесті приймали участь дві команди «Акселерати» та «Готелька».
«Зустріч кращих мультяшних героїв всіх часів» Disney Party
Акуна Матата! Веселися в повний зріст! Акуна-Матата! Забудь турботи, і тримай трубою хвіст. Це основні правила яких дотримувалися гості мультяшної вечірки.
Яких героїв тільки не зустріти було на цій вечірці і чарівні красуні, і страшні чудовища, милі Мікі Мауси, феї, добрі чарівники та ще багато інших. Всі студенти дуже старались над своїми костюмами, адже пройшли дефіле і конкурс на кращий образ.
25 квітня в тиждень «HoReCa–2018» на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва було проведено професійний конкурс на звання кращого молодого бармена.
Студенти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» вправно демонстрували журі конкурсу та присутнім свої теоретичні та практичні вміння та навички в барній справі.
Секційні засідання Всеукраїнської наукової студентської конференції кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
25 квітня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи проводилась Всеукраїнська наукова студентська конференція присвячена 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана - першого директора Головного училища садівництва, почесного члена-кореспондента Паризької академії наук.
Міні-фестиваль «Кухні народів світу». «UNUS Food Fest» 2018
Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи мали можливість відправитися в захоплюючу і цікаву подорож навколо світу смачними кулінарними маршрутами та відкрити для себе аромати і традиції різноманітних кухонь світу. Просто на площі університету був організований міні-фестиваль «Кухні народів світу», де кожна група студентів представляла традиційні страви певної країни та занурювала відвідувачів в атмосферу культури та традицій.
В рамках проведення університетського студентського фестивалю Student fest «HoReCa-2018» активом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту 23.04.2018 р. було проведено коуч програму «Здорове харчування молоді».