Секційні засідання Всеукраїнської наукової студентської конференції кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
25 квітня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи проводилась Всеукраїнська наукова студентська конференція присвячена 215-річчю від дня народження О.Д. Нордмана - першого директора Головного училища садівництва, почесного члена-кореспондента Паризької академії наук.
Міні-фестиваль «Кухні народів світу». «UNUS Food Fest» 2018
Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи мали можливість відправитися в захоплюючу і цікаву подорож навколо світу смачними кулінарними маршрутами та відкрити для себе аромати і традиції різноманітних кухонь світу. Просто на площі університету був організований міні-фестиваль «Кухні народів світу», де кожна група студентів представляла традиційні страви певної країни та занурювала відвідувачів в атмосферу культури та традицій.
В рамках проведення університетського студентського фестивалю Student fest «HoReCa-2018» активом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту 23.04.2018 р. було проведено коуч програму «Здорове харчування молоді».
В рамках святкування Student Fest «HoReCa – 2018» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва було проведено інтелектуальну гру «Готель твоєї мрії».
Учасниками стали студенти першого та другого курсів за напрямами підготовки «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм». Вони розділились на команди, обрали капітанів, головних архітекторів та дизайнерів.
Перший день святкування Student Fest «HoReCa – 2018» на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва ознаменувався проведенням інтелектуально-розважальної гри «Ресторатор». Конкурсантами стали студенти третього курсу за напрямами підготовки «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм».
Студентським активом кафедри туризму та готельно-ресторанної справи започатковано нову гарну традицію святкування тижня присвяченого готельно-ресторанній справі – Student Fest HoReCa – 2018.