Меню

Новини

07.06.2023
Проект «Прозорі університети» від Офісу доброчесностіЧитати повністю

Проект «Прозорі університети» від Офісу доброчесності

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь проектів «Прозорі університети» від Офісу доброчесності НАЗК, який тривав з 27 квітня по 25 травня. «Прозорі університети» - це просвітницький проєкт, реалізований Офісом доброчесності НАЗК, з метою підтримки створення прозорого й етичного середовища в українських вишах

Читати повністю

03.06.2023
Практична підготовка з організації роботи турагентаЧитати повністю

Практична підготовка з організації роботи турагента

З 25.04.2023 по 25.05.2023 р. проходив пілотний навчальний проект від Гейко Марії «ПрактіТУРка» з практичної підготовки організації роботи турагента. Студентка 11 тм Коваленко Аліна спеціальності 242 Туризм і рекреація успішно пройшла курс.

Читати повністю

31.05.2023
Он-лайн семінар-тренінг «Європейські практики диверсифікації сільського туризму на засадах збалансованості та креативності»Читати повністю

Он-лайн семінар-тренінг «Європейські практики диверсифікації сільського туризму на засадах збалансованості та креативності»

25-26 травня 2023 р. колектив та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь в он-лайн семінарі-тренінгу «Європейські практики диверсифікації сільського туризму на засадах збалансованості та креативності» та навчальній екскурсії «Креативні ідеї диверсифікації сільського туризму: досвід малого та середнього бізнесу України» організованого Запорізьким національним університетом.

Читати повністю

26.05.2023
ЗБЕРЕЖЕННЯ БІОЛОГІЧНОГО РІЗНОМАНІТТЯ: КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ  ЕКОЛОГІЧНОГО  ТУРИЗМУЧитати повністю

ЗБЕРЕЖЕННЯ БІОЛОГІЧНОГО РІЗНОМАНІТТЯ: КЛЮЧОВИЙ ФАКТОР РОЗВИТКУ ЕКОЛОГІЧНОГО ТУРИЗМУ

22 травня щорічно відзначається Міжнародний день біологічного різноманіття. Цей день присвячений підтримці та свідомому використанню різноманіття життя на Землі.Збереження біорізноманіття та розвиток екологічного туризму є важливими для збалансованого збереження природних екосистем та сприяють збудові сталого туристичного сектору, який забезпечує гармонію між природою, культурою та туристичними діяльностями.

Читати повністю

26.05.2023
Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії»

У період з 24 та 25 травня 2023 року в Уманському НУС викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи було організовано та проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії». Мета конференції полягала аналізі та обговоренні питань щодо розвитку сфери туризму і готельно-ресторанного бізнесу в Україні та за кордоном в умовах кризи.

Читати повністю

23.05.2023
Участь у конференції «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності»Читати повністю

Участь у конференції «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності»

17 травня 2023 року на базі Одеського національного технологічного університету була проведена Всеукраїнська конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Інтеграційні та інноваційні напрямки розвитку індустрії гостинності». Науково-педагогічних працівників та студентство кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, на чолі з доктором економічних наук, професором Транченко Людмилою, активно співпрацює з багатьма вузами України. Зокрема, з Одеським національним технологічним університетом. Тому, весь колектив, разом із здобувачами взяли активну участь у проведенні даного заходу.

Читати повністю