Меню

Новини

01.05.2025
Здобувачі спеціальності J3 «Туризм та рекреація» досліджували економіку екскурсійної послуги в НеМузеї «Таємниці будинку Файнштейна»Читати повністю

Здобувачі спеціальності J3 «Туризм та рекреація» досліджували економіку екскурсійної послуги в НеМузеї «Таємниці будинку Файнштейна»

28 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» Уманського національного університету взяли участь у практичному занятті з дисципліни «Економіка і аналіз туристичного підприємства» (Тема 8: «Аналіз собівартості продукції (робіт, послуг)»).

Читати повністю

30.04.2025
Студентське лідерство в дії: Єлизавета Шпак представила Уманський НУ на Всеукраїнському форумі в ХарковіЧитати повністю

Студентське лідерство в дії: Єлизавета Шпак представила Уманський НУ на Всеукраїнському форумі в Харкові

Здобувачка вищої освіти зі спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Уманського національного університету Шпак Єлизавета Юріївна взяла участь у Першому всеукраїнському форумі лідерів органів студентського самоврядування «Студентство сьогодні і завтра: від мрії до дії», який проходив 20–22 березня 2025 року в місті Харків.

Читати повністю

29.04.2025
Здобувачі та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи поглибили знання з цифрової аналітики на вебінарі від RBC GroupЧитати повністю

Здобувачі та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи поглибили знання з цифрової аналітики на вебінарі від RBC Group

29 квітня 2025 р. у рамках професійної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 « Туризм та рекреація» викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у практичному вебінарі на тему: «Як аналізувати оборотність асортименту, використовуючи платформи BI-аналітики?», організованому компанією RBC Group.

Читати повністю

28.04.2025
Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України» Читати повністю

Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України»

28 квітня 2025 р. відбулась міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України», участь в якій взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУ і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

25.04.2025
Секційне засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 125-річчю від дня народження видатного вченого  і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича РубінаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича Рубіна

24 квітня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУ відбулась студентська наукова конференція, приурочена 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича Рубіна.

Читати повністю

21.04.2025
Здобувачі Уманського НУ зі спеціальності «Туризм та рекреація» взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»Читати повністю

Здобувачі Уманського НУ зі спеціальності «Туризм та рекреація» взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»

Щороку на базі Одеського національного технологічного університету проходить престижний Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Цей конкурс об’єднує молодих науковців з усього світу, сприяє розвитку наукових досліджень у галузі туризму, готельно-ресторанного бізнесу, харчових технологій та суміжних галузей.

Читати повністю