Меню

Новини

19.12.2022
МІЖНАРОДНА ОСВІТНЬО-ПРАКТИЧНА ОЛІМПІАДА З ТУРИЗМУЧитати повністю

МІЖНАРОДНА ОСВІТНЬО-ПРАКТИЧНА ОЛІМПІАДА З ТУРИЗМУ

З 27 листопада по 2 грудня 2022 р. студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму.

Читати повністю

16.12.2022
Творити добро – простоЧитати повністю

Творити добро – просто

Для того щоб творити добрі справи, не потрібні великі кошти та можливості, необхідні тільки співчуття та небайдужість кожної окремої людини. Випускниця факультету менеджменту Анна Науменко разом зі своїм чоловіком-військовим Владиславом Перевитим, який наразі навчається в Уманському НУС і є студентом 31-м групи, займаються волонтерською діяльністю, зокрема допомагають пораненим бійцям у яких ампутовані кінцівки. Студенти 31-тм та 41-тм груп факультету менеджменту спеціальності Туризм долучилися до благодійної справи, зокрема внесли посильний вклад до збору коштів пораненим воїнам.

Читати повністю

05.12.2022
Група забезпечення ОП «Готельно-ресторанна справа» Уманського НУС на Форумі  «Економічний розвиток Уманщини»Читати повністю

Група забезпечення ОП «Готельно-ресторанна справа» Уманського НУС на Форумі «Економічний розвиток Уманщини»

В останні дні осені в м. Умань на базі готельно-ресторанного комплексу «Фортеця» проходив Форум «Економічний розвиток Уманщини» на забезпечення економічного розвитку громад Уманського району під час війни. Це був майданчик для спілкування представників влади, освіти, бізнесу; побудови партнерства; презентації сильних сторін громад, ідей жителів міста Умані та району і внутрішньопереміщених осіб, що тимчасово проживають на Черкащині; презентація результатів роботи проєкту агротуристичного кластеру «Шляхами трипільської Праматері»; методології розбудови економіки громад під час війни.

Читати повністю

01.12.2022
Козацькі забави 2022Читати повністю

Козацькі забави 2022

1 грудня 2022 року відбулись «Козацькі забави» в стінах Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

18.11.2022
Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісуЧитати повністю

Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу

16 листопада я, як студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», мала чудову можливість взяти участь в онлайн-конференції підсумкового засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з нагоди проведення ІХ Благодійного фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».

Читати повністю

10.11.2022
Круглий стіл експертів ринку HoReCaЧитати повністю

Круглий стіл експертів ринку HoReCa

8 листопада викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у засіданні Круглого столу за участі експертів ринку HoReCa «Обговорення технологічних змін в індустрії гостинності», організованого Кулінарним центром МХП, де обговорювалися питання майбутнього HoReCa в Україні.

Читати повністю