МІЖНАРОДНА ОСВІТНЬО-ПРАКТИЧНА ОЛІМПІАДА З ТУРИЗМУ
З 27 листопада по 2 грудня 2022 р. студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму.
З 27 листопада по 2 грудня 2022 р. студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у міжнародній освітньо-практичній олімпіаді з туризму.
Для того щоб творити добрі справи, не потрібні великі кошти та можливості, необхідні тільки співчуття та небайдужість кожної окремої людини. Випускниця факультету менеджменту Анна Науменко разом зі своїм чоловіком-військовим Владиславом Перевитим, який наразі навчається в Уманському НУС і є студентом 31-м групи, займаються волонтерською діяльністю, зокрема допомагають пораненим бійцям у яких ампутовані кінцівки. Студенти 31-тм та 41-тм груп факультету менеджменту спеціальності Туризм долучилися до благодійної справи, зокрема внесли посильний вклад до збору коштів пораненим воїнам.
В останні дні осені в м. Умань на базі готельно-ресторанного комплексу «Фортеця» проходив Форум «Економічний розвиток Уманщини» на забезпечення економічного розвитку громад Уманського району під час війни. Це був майданчик для спілкування представників влади, освіти, бізнесу; побудови партнерства; презентації сильних сторін громад, ідей жителів міста Умані та району і внутрішньопереміщених осіб, що тимчасово проживають на Черкащині; презентація результатів роботи проєкту агротуристичного кластеру «Шляхами трипільської Праматері»; методології розбудови економіки громад під час війни.
1 грудня 2022 року відбулись «Козацькі забави» в стінах Уманського національного університету садівництва.
16 листопада я, як студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», мала чудову можливість взяти участь в онлайн-конференції підсумкового засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з нагоди проведення ІХ Благодійного фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».
8 листопада викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у засіданні Круглого столу за участі експертів ринку HoReCa «Обговорення технологічних змін в індустрії гостинності», організованого Кулінарним центром МХП, де обговорювалися питання майбутнього HoReCa в Україні.