Меню

Новини

20.11.2024
Академічна мобільність здобувачі другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справаЧитати повністю

Академічна мобільність здобувачі другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа

У межах програми академічної мобільності між Уманським національним університетом садівництва та Львівським торговельно-економічним університетом здобувачами другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Готельно-ресторанна справа спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа при опануванні освітньої компоненти «Інноваційні технології в готельно-ресторанній справі» було здійснено вивчення теми «Розробка та реалізація інноваційного проєкту».

Читати повністю

16.11.2024
Міжнародний семінар «Методи дослідження та написання наукових публікацій у сфері готельного та туристичного бізнесу»Читати повністю

Міжнародний семінар «Методи дослідження та написання наукових публікацій у сфері готельного та туристичного бізнесу»

З цією метою 15 листопада 2024 р. здобувачі вищої освіти зі спеціальностей 242 «Туризм і рекреація», 241 «Готельно-ресторанна справа» та науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у міжнародному семінарі «Методи дослідження та написання наукових публікацій у сфері готельного та туристичного бізнесу» на англійській мові, який став цінним ресурсом для здобувачів та викладачів, зацікавлених у поглибленні знань у наукових дослідженнях та публікаціях.

Читати повністю

10.11.2024
ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та викликиЧитати повністю

ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики

Представники академічної спільноти України, бізнес-структур та здобувачі вищої освіти зустрілися 8 листопада 2024 року в режимі онлайн на ІІ Всеукраїнському освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», на якому обговорили освітньо-професійні програми підготовки здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм та рекреація».

Читати повністю

08.11.2024
Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»

У період 07 по 08 листопада 2024 року науково-педагогічний склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли онлайн участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти».

Читати повністю

05.11.2024
ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮЧитати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮ

1 листопада 2024 року в рамках співпраці між університетами на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» всіх освітніх рівнів підготовки здобувачів вищої освіти, які реалізуються на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва та Львівського торговельно-економічного університету.

Читати повністю

04.11.2024
Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!

1 листопада 2024 року студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA!

Читати повністю