Меню

Новини

17.09.2021
Заняття на виробництві – наші нові можливостіЧитати повністю

Заняття на виробництві – наші нові можливості

Заняття на виробництві передбачають створення умов для наближення змісту навчальних дисциплін до реального життя, розширюють світогляд студентів, формують в них професійну спрямованість, конкурентоспроможність, мобільність, творчу активність в умовах ринкової економіки.

Читати повністю

17.09.2021
Акцент на дотриманні правил академічної доброчесностіЧитати повністю

Акцент на дотриманні правил академічної доброчесності

Вебінар «Академічний плагіат: вплив академічної доброчесності на якість освіти в Уманському НУС», де спікером виступала завідувач відділу моніторингу якості освіти Уманського НУС, кандидат економічних наук, доцент кафедри менеджменту Ніна Пітель, науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм» прослухали про правила, якими мають керуватися учасники освітнього процесу як під час викладання, так і навчання дотримуючись академічної доброчесності; що вважається порушенням академічної доброчесності; яку академічну відповідальність понесуть науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти в разі виявлення порушень академічної доброчесності.

Читати повністю

17.09.2021
Тиждень туризму 2021Читати повністю

Тиждень туризму 2021

20 вересня 2021 року в Уманському національному університеті садівництва розпочинається "Тиждень туризму - 2021". Щорічною традицією студентського активу і викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС є проведення тематичних заходів для популяризації туризму серед студентської молоді.

Читати повністю

16.09.2021
Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду диверсифікації сільського туризму в Україні на засадах креативності та збалансованості»Читати повністю

Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду диверсифікації сільського туризму в Україні на засадах креативності та збалансованості»

15 вересня здобувачі вищої освіти ОП «Туризм», ОП «Готельно-ресторанна справа» освітніх рівнів «молодший бакалавр», «бакалавр» та «магістр», а також викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у І Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду диверсифікації сільського туризму в Україні на засадах креативності та збалансованості», яка присвячена 30-річчю незалежності України та 30-річчю економічного факультету Запорізького національного університету.

Читати повністю

16.09.2021
Студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн тренінгах з сільського туризмуЧитати повністю

Студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн тренінгах з сільського туризму

15 вересня здобувачі вищої освіти ОП «Туризм», ОП «Готельно-ресторанна справа» освітніх рівнів «молодший бакалавр», «бакалавр» та «магістр», а також викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у І Міжнародної науково-практичної конференції «Проблеми та перспективи впровадження європейського досвіду диверсифікації сільського туризму в Україні на засадах креативності та збалансованості», яка присвячена 30-річчю незалежності України та 30-річчю економічного факультету Запорізького національного університету.

Читати повністю

16.09.2021
Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалівЧитати повністю

Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів

15 вересня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС долучилися до онлайн-вебінару «Академічна доброчесність і підготовка навчально-методичних матеріалів» організованого Unicheck та Національним агентством із забезпечення якості вищої освіти (НАЗЯВО).

Читати повністю