Навчальний процес у закладах вищої освіти триває: закріплюємо теоретичні знання на практиці
Практика в закладах вищої освіти є невід'ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за відповідною спеціальністю. У період проходження практики, на основі здобутих під час навчання знань, формуються професійні уміння і навички з підготовки та прийняття самостійно обґрунтованих організаційно-економічних рішень у реальних умовах господарювання, проводиться робота зі створення та оцінки ефективності моделей ведення бізнесу.
Підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм»
21 червня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено підсумкову атестацію здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм». Згідно ОПП «Туризм» підсумкова атестація проводилася у формі атестаційного екзамену.
20 червня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітнім рівнем вищої освіти початковий (короткий цикл) та перший (бакалаврський) денної форми навчання.
Запрошуємо випускників технікумів та коледжів на навчання
Вступ 2022-2023. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва здійснює підготовку за спеціальностями 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа за ОР "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр".
Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги
10 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у вебінарі «Тренди ресторанного ринку в час війни і після перемоги», який провів Магалецький Андрій, що є керуючий партнер компанії Restetika та являється президентом кулінарів України.
Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва І. М. Єремєєва, на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи
31 травня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС відбулась Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 135-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі селекції і насінництва І. М. Єремєєва.