Меню

Новини

05.12.2022
Група забезпечення ОП «Готельно-ресторанна справа» Уманського НУС на Форумі  «Економічний розвиток Уманщини»Читати повністю

Група забезпечення ОП «Готельно-ресторанна справа» Уманського НУС на Форумі «Економічний розвиток Уманщини»

В останні дні осені в м. Умань на базі готельно-ресторанного комплексу «Фортеця» проходив Форум «Економічний розвиток Уманщини» на забезпечення економічного розвитку громад Уманського району під час війни. Це був майданчик для спілкування представників влади, освіти, бізнесу; побудови партнерства; презентації сильних сторін громад, ідей жителів міста Умані та району і внутрішньопереміщених осіб, що тимчасово проживають на Черкащині; презентація результатів роботи проєкту агротуристичного кластеру «Шляхами трипільської Праматері»; методології розбудови економіки громад під час війни.

Читати повністю

01.12.2022
Козацькі забави 2022Читати повністю

Козацькі забави 2022

1 грудня 2022 року відбулись «Козацькі забави» в стінах Уманського національного університету садівництва.

Читати повністю

18.11.2022
Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісуЧитати повністю

Підсумкове засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу

16 листопада я, як студентка спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», мала чудову можливість взяти участь в онлайн-конференції підсумкового засідання Школи кулінарної майстерності та сервісу ЧТЕІ ДТЕУ з нагоди проведення ІХ Благодійного фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза».

Читати повністю

10.11.2022
Круглий стіл експертів ринку HoReCaЧитати повністю

Круглий стіл експертів ринку HoReCa

8 листопада викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у засіданні Круглого столу за участі експертів ринку HoReCa «Обговорення технологічних змін в індустрії гостинності», організованого Кулінарним центром МХП, де обговорювалися питання майбутнього HoReCa в Україні.

Читати повністю

07.11.2022
Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність  української національної кухні»Читати повністю

Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні»

4 листопада 2022 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяла активну участь у проведені круглого столу з нагоди кулінарної виставки-презентації, присвяченій IX Благодійному фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза» на тему: «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні» на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

Читати повністю

03.11.2022
Вебінар  «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)»Читати повністю

Вебінар «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)»

03.11.2022 р. студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи стали учасниками вебінару «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)» організованого кафедрою туризму та країнознавства Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського та КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу».

Читати повністю