Меню

Бази практик 241 "Готельно-ресторанна справа"

 1. Центр дозвілля «Позитив», с.Городецке, Уманський район, Черкаська область.

  

2. Готель «Uman Inn», м. Умань, Черкаська область.

  

3. Спортивно-оздоровчий комплекс «Заріччя», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

4. Санаторій «Віта Парк Аквадар», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

5. Кафе-бар «Віват», м.Умань, Черкаська область.

   

6. Кафе-бар «Карасі», м.Христинівка, Черкаська область.

   

7. Готельно-розважальний комплекс «Luxor», м. Гайсин, Вінницька область.

   

8. Ресторанний комплекс «Красний став», м. Умань, Черкаська область.

   

9. Кафе «Корчма майстерня страв», м. Умань, Черкаська область.

   

10. Кафе «Good life cafe», м. Умань, Черкаська область.

   

11. Туристичний комплекс «Шинок на околиці», с.Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

12. Готельно-ресторанний комплекс Фортеця ГТДВ «Іскра», м. Умань, Черкаська область.

   

13. ТОВ «Ресторан-музей «Українське село»», с.Сичівка, Христинівський район, Черкаська область.

   

14. Кафе «Смакота», м. Умань, Черкаська область.

   

15. Ресторан «Серж», м. Умань, Черкаська область.

   

16. ТОВ «Черкас палац», м. Черкаси, вул. В. Горова, 145.

   

17. Туристично-розважальний комплекс «Козацька долина», с. Карбівка, Новоукраїнський район, Кіровоградська область.

   

18. Кінно-спортивний комплекс "PARADEALLURE", м. Жашків, Уманський район.

   

19. Етносадиба «Лялькова хата», с. Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

20. Комплекс «Колиба», м. Умань, Черкаська область.

   

Останні новини

Навчальний процес  у закладах вищої освіти триває: закріплюємо теоретичні знання на практиціЧитати повністю

Навчальний процес у закладах вищої освіти триває: закріплюємо теоретичні знання на практиці

Практика в закладах вищої освіти є невід'ємною складовою освітньо-професійної програми підготовки фахівців. Вона спрямована на закріплення теоретичних знань, отриманих здобувачами вищої освіти за час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь за відповідною спеціальністю. У період проходження практики, на основі здобутих під час навчання знань, формуються професійні уміння і навички з підготовки та прийняття самостійно обґрунтованих організаційно-економічних рішень у реальних умовах господарювання, проводиться робота зі створення та оцінки ефективності моделей ведення бізнесу.

Читати повністю

Підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм» Читати повністю

Підсумкова атестація здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм»

21 червня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено підсумкову атестацію здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм». Згідно ОПП «Туризм» підсумкова атестація проводилася у формі атестаційного екзамену.

Читати повністю

Вітаємо з успішним складанням екзаменів!Читати повністю

Вітаємо з успішним складанням екзаменів!

20 червня 2022 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва відбувся комплексний кваліфікаційний екзамен зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» за освітнім рівнем вищої освіти початковий (короткий цикл) та перший (бакалаврський) денної форми навчання.

Читати повністю

Запрошуємо випускників технікумів та коледжів на навчанняЧитати повністю

Запрошуємо випускників технікумів та коледжів на навчання

Вступ 2022-2023. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва здійснює підготовку за спеціальностями 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа за ОР "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр".

Читати повністю

Всі новини