Меню

Бази практик 241 "Готельно-ресторанна справа"

 1. Центр дозвілля «Позитив», с.Городецке, Уманський район, Черкаська область.

  

2. Готель «Uman Inn», м. Умань, Черкаська область.

  

3. Спортивно-оздоровчий комплекс «Заріччя», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

4. Санаторій «Віта Парк Аквадар», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

5. Кафе-бар «Віват», м.Умань, Черкаська область.

   

6. Кафе-бар «Карасі», м.Христинівка, Черкаська область.

   

7. Готельно-розважальний комплекс «Luxor», м. Гайсин, Вінницька область.

   

8. Ресторанний комплекс «Красний став», м. Умань, Черкаська область.

   

9. Кафе «Корчма майстерня страв», м. Умань, Черкаська область.

   

10. Кафе «Good life cafe», м. Умань, Черкаська область.

   

11. Туристичний комплекс «Шинок на околиці», с.Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

12. Готельно-ресторанний комплекс Фортеця ГТДВ «Іскра», м. Умань, Черкаська область.

   

13. ТОВ «Ресторан-музей «Українське село»», с.Сичівка, Христинівський район, Черкаська область.

   

14. Кафе «Смакота», м. Умань, Черкаська область.

   

15. Ресторан «Серж», м. Умань, Черкаська область.

   

16. ТОВ «Черкас палац», м. Черкаси, вул. В. Горова, 145.

   

17. Туристично-розважальний комплекс «Козацька долина», с. Карбівка, Новоукраїнський район, Кіровоградська область.

   

18. Кінно-спортивний комплекс "PARADEALLURE", м. Жашків, Уманський район.

   

19. Етносадиба «Лялькова хата», с. Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

20. Комплекс «Колиба», м. Умань, Черкаська область.

   

20. Ресторан «Баскервіль» м. Шпола 

   

21. Кафе «Золота рибка», м. Умань, Черкаська область.

   

22. Кафе "Садочок",  м.Умань, Черкаська область

   

23. Кафе «CrazyDuck» м. Умань 

   

 

 

 

Останні новини

ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та викликиЧитати повністю

ІІ Всеукраїнський освітній нетворкінг «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики

Представники академічної спільноти України, бізнес-структур та здобувачі вищої освіти зустрілися 8 листопада 2024 року в режимі онлайн на ІІ Всеукраїнському освітньому нетворкінгу «Практико-орієнтована підготовка фахівців з галузі 24 «Сфера обслуговування»: реалії та виклики», на якому обговорили освітньо-професійні програми підготовки здобувачів першого та другого рівнів вищої освіти за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та «Туризм та рекреація».

Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»

У період 07 по 08 листопада 2024 року науково-педагогічний склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли онлайн участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти».

Читати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮЧитати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮ

1 листопада 2024 року в рамках співпраці між університетами на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» всіх освітніх рівнів підготовки здобувачів вищої освіти, які реалізуються на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва та Львівського торговельно-економічного університету.

Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!

1 листопада 2024 року студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA!

Читати повністю

Всі новини