Меню

Бази практик 241 "Готельно-ресторанна справа"

 1. Центр дозвілля «Позитив», с.Городецке, Уманський район, Черкаська область.

  

2. Готель «Uman Inn», м. Умань, Черкаська область.

  

3. Спортивно-оздоровчий комплекс «Заріччя», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

4. Санаторій «Віта Парк Аквадар», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

5. Кафе-бар «Віват», м.Умань, Черкаська область.

   

6. Кафе-бар «Карасі», м.Христинівка, Черкаська область.

   

7. Готельно-розважальний комплекс «Luxor», м. Гайсин, Вінницька область.

   

8. Ресторанний комплекс «Красний став», м. Умань, Черкаська область.

   

9. Кафе «Корчма майстерня страв», м. Умань, Черкаська область.

   

10. Кафе «Good life cafe», м. Умань, Черкаська область.

   

11. Туристичний комплекс «Шинок на околиці», с.Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

12. Готельно-ресторанний комплекс Фортеця ГТДВ «Іскра», м. Умань, Черкаська область.

   

13. ТОВ «Ресторан-музей «Українське село»», с.Сичівка, Христинівський район, Черкаська область.

   

14. Кафе «Смакота», м. Умань, Черкаська область.

   

15. Ресторан «Серж», м. Умань, Черкаська область.

   

16. ТОВ «Черкас палац», м. Черкаси, вул. В. Горова, 145.

   

17. Туристично-розважальний комплекс «Козацька долина», с. Карбівка, Новоукраїнський район, Кіровоградська область.

   

18. Кінно-спортивний комплекс "PARADEALLURE", м. Жашків, Уманський район.

   

19. Етносадиба «Лялькова хата», с. Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

20. Комплекс «Колиба», м. Умань, Черкаська область.

   

Останні новини

Вітаємо магістрів з туризму та готельно-ресторанної справи з успішним захистом кваліфікаційних дипломних робіт та отриманням диплома магістраЧитати повністю

Вітаємо магістрів з туризму та готельно-ресторанної справи з успішним захистом кваліфікаційних дипломних робіт та отриманням диплома магістра

13-14 грудня 2021 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського НУС відбувся захист кваліфікаційних дипломних робіт освітнього рівня «магістр» освітньо-професійних програм «Туризм» зі спеціальності 242 «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» денної та заочної форм навчання.

Читати повністю

Всеукраїнський студентський гурток «Я покажу тобі світ»: інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освітиЧитати повністю

Всеукраїнський студентський гурток «Я покажу тобі світ»: інноваційні аспекти організації наукової роботи здобувачів вищої освіти

Наприкінці грудня 2021 року відбулось чергове засідання Всеукраїнського студентського гуртка «Я покажу тобі світ». Всеукраїнський студентський гурток «Я покажу тобі світ» – це низка щотижневих зустрічей, на яких студенти з різних куточків України можуть поділитися любов’ю до свого краю та показати один одному, що будь-яке місце на Землі – унікальне.

Читати повністю

Неформальне навчання – кар’єрні переваги в майбутньомуЧитати повністю

Неформальне навчання – кар’єрні переваги в майбутньому

Неформальне навчання – процес здобуття освіти, що не регламентований місцем, терміном і формою навчання та не передбачає отримання документів про освіту державного зразка. У більшості випадків неформальне навчання передбачає отримання слухачами актуальних практичних і теоретичних знань, навичок, оволодіння сучасними методами розв'язання професійних завдань, підвищення рівня їх професійної компетентності, вдосконалення існуючих знань та їх саморозвиток.

Читати повністю

Магістрантка спеціальності  «Готельно-ресторанна справа» стала експертом Національного агентства із забезпечення якості вищої освітиЧитати повністю

Магістрантка спеціальності «Готельно-ресторанна справа» стала експертом Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти

9 грудня 2021 року Анну Цангу, магістрантка І курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» Уманського національного університету садівництва, було внесено в реєстр експертів з числа здобувачів вищої освіти зі спеціальності «Готельно-ресторанна справа» до Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

Читати повністю

Всі новини