Меню

Бази практик 241 "Готельно-ресторанна справа"

 1. Центр дозвілля «Позитив», с.Городецке, Уманський район, Черкаська область.

  

2. Готель «Uman Inn», м. Умань, Черкаська область.

  

3. Спортивно-оздоровчий комплекс «Заріччя», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

4. Санаторій «Віта Парк Аквадар», смт. Маньківка, Черкаська область.

   

5. Кафе-бар «Віват», м.Умань, Черкаська область.

   

6. Кафе-бар «Карасі», м.Христинівка, Черкаська область.

   

7. Готельно-розважальний комплекс «Luxor», м. Гайсин, Вінницька область.

   

8. Ресторанний комплекс «Красний став», м. Умань, Черкаська область.

   

9. Кафе «Корчма майстерня страв», м. Умань, Черкаська область.

   

10. Кафе «Good life cafe», м. Умань, Черкаська область.

   

11. Туристичний комплекс «Шинок на околиці», с.Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

12. Готельно-ресторанний комплекс Фортеця ГТДВ «Іскра», м. Умань, Черкаська область.

   

13. ТОВ «Ресторан-музей «Українське село»», с.Сичівка, Христинівський район, Черкаська область.

   

14. Кафе «Смакота», м. Умань, Черкаська область.

   

15. Ресторан «Серж», м. Умань, Черкаська область.

   

16. ТОВ «Черкас палац», м. Черкаси, вул. В. Горова, 145.

   

17. Туристично-розважальний комплекс «Козацька долина», с. Карбівка, Новоукраїнський район, Кіровоградська область.

   

18. Кінно-спортивний комплекс "PARADEALLURE", м. Жашків, Уманський район.

   

19. Етносадиба «Лялькова хата», с. Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

   

20. Комплекс «Колиба», м. Умань, Черкаська область.

   

20. Ресторан «Баскервіль» м. Шпола 

   

21. Кафе «Золота рибка», м. Умань, Черкаська область.

   

22. Кафе "Садочок",  м.Умань, Черкаська область

   

23. Кафе «CrazyDuck» м. Умань 

   

 

 

 

Останні новини

Здобувачі спеціальності J3 «Туризм та рекреація» досліджували економіку екскурсійної послуги в НеМузеї «Таємниці будинку Файнштейна»Читати повністю

Здобувачі спеціальності J3 «Туризм та рекреація» досліджували економіку екскурсійної послуги в НеМузеї «Таємниці будинку Файнштейна»

28 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» Уманського національного університету садівництва взяли участь у практичному занятті з дисципліни «Економіка і аналіз туристичного підприємства» (Тема 8: «Аналіз собівартості продукції (робіт, послуг)»).

Читати повністю

Студентське лідерство в дії: Єлизавета Шпак представила Уманський НУ на Всеукраїнському форумі в ХарковіЧитати повністю

Студентське лідерство в дії: Єлизавета Шпак представила Уманський НУ на Всеукраїнському форумі в Харкові

Здобувачка вищої освіти зі спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Уманського національного університету Шпак Єлизавета Юріївна взяла участь у Першому всеукраїнському форумі лідерів органів студентського самоврядування «Студентство сьогодні і завтра: від мрії до дії», який проходив 20–22 березня 2025 року в місті Харків.

Читати повністю

Здобувачі та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи поглибили знання з цифрової аналітики на вебінарі від RBC GroupЧитати повністю

Здобувачі та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи поглибили знання з цифрової аналітики на вебінарі від RBC Group

29 квітня 2025 р. у рамках професійної підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальностями J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» та J3 « Туризм та рекреація» викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету взяли участь у практичному вебінарі на тему: «Як аналізувати оборотність асортименту, використовуючи платформи BI-аналітики?», організованому компанією RBC Group.

Читати повністю

Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України» Читати повністю

Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України»

28 квітня 2025 р. відбулась міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України», участь в якій взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУ і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

Всі новини