6 травня 2025 р. відбувся вебінар «Змішане фінансування бізнесу з різних джерел: гранти, кредити та програми підтримки для агровиробників та сільського зеленого туризму», участь в якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».
З метою підвищення якості практичної складової освітнього процесу за освітньо-професійною програмою «Туризм» студенти, які опановують спеціальність J3 «Туризм та рекреація», разом з викладачем кафедри туризму та готельно-ресторанної справи к.е.н., доцентом Кожухівською Р.Б., у рамках вивчення дисципліни «Безпека туризму», відвідали Державний історико-архітектурний заповідник «Стара Умань». У ході відвідування музею студенти ознайомилися з процесом організації туристичного маршруту, зокрема із специфікою формування безпекових заходів під час проведення екскурсії.
28 квітня 2025 року здобувачі вищої освіти за спеціальністю J3 «Туризм та рекреація» Уманського національного університету взяли участь у практичному занятті з дисципліни «Економіка і аналіз туристичного підприємства» (Тема 8: «Аналіз собівартості продукції (робіт, послуг)»).
Здобувачка вищої освіти зі спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» Уманського національного університету Шпак Єлизавета Юріївна взяла участь у Першому всеукраїнському форумі лідерів органів студентського самоврядування «Студентство сьогодні і завтра: від мрії до дії», який проходив 20–22 березня 2025 року в місті Харків.