Меню

Бази практик 242 "Туризм і рекреація"

1. Туристична агенція «Соната», м. Київ

   

2. Туристична агенція «Поїхали з нами», м.Умань, Черкаська область.

   

3. Туристична агенція «Vibetofly» м. Вінниця 

   

4. Комунальний заклад «Гайворонський Краєзнавчий музей»  м.Гайворон

   

5. Туристично-розважальний комплекс "Козацька долина" смт.Добровеличківка

   

6. Центр дозвілля «Позитив», с.Городецке, Уманський район, Черкаська область.

   

 7. Спортивно-оздоровчий комплекс «Заріччя», смт. Маньківка, Черкаська область.

  

 8. Туристичний комплекс «Шинок на околиці», с.Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

 

9. Кінно-спортивний комплекс "PARADEALLURE", м. Жашків, Уманський район.

 

 10. Етносадиба «Лялькова хата», с. Полянецьке, Уманський район, Черкаська область.

11.  Санаторій «Віта Парк Аквадар», смт. Маньківка, Черкаська область.

 

 

Останні новини

Участь у грантовій програмі Erasmus+ Модуль Жан Моне  «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво»Читати повністю

Участь у грантовій програмі Erasmus+ Модуль Жан Моне «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво»

Протягом 13-17 червня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи і здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» й «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» були слухачами Літньої школи «Політика ЄС щодо соціальної економіки: зайнятість, соціальні питання, інклюзивне підприємництво».

Читати повністю

Проведення підсумкового етапу Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».Читати повністю

Проведення підсумкового етапу Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».

12 червня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету було проведено другий етап Всеукраїнського конкурсу проєктів здобувачів вищої освіти «Туристичні перлини України».

Читати повністю

«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!Читати повністю

«Хлібна індустрія – 2025»: від зернини до хлібини!

Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі спеціальностей «Туризм та рекреація», «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у Третьому національному форумі «Хлібна індустрія – 2025», що проходив в Уманському національному університеті.

Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Неформальна освіта здобувачів вищої освіти за ОПП «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» Тимур СОКОЛОВСЬКИЙ, Олександра ПРИТУЛЯК, Артур ШПРИХЕР, Олександр КУРМИШОВ успішно пройшли онлайн-курс на платформі Prometheus «Сучасне керівництво проектами – мистецтво порушення правил».

Читати повністю

Всі новини