Міжнародні програми та бази практик
Виробнича практика за кордоном
Компанія Work on Cruise Ships, м. Київ.
ООО «World of Seamen Group», м. Київ.
Hotel Merkur, м. Калужа, Словаччина.
Виробнича практика за кордоном
Компанія Work on Cruise Ships, м. Київ.
ООО «World of Seamen Group», м. Київ.
Hotel Merkur, м. Калужа, Словаччина.
Читати повністюНавчання в Уманському національному університеті за спеціальностями «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» і «Туризм та рекреація» — це не лише лекції, конспекти та заліки. Це, передусім, креатив, творчість, індивідуальний підхід до студентів і безліч незабутніх заходів, які роблять студентське життя яскравим та насиченим. Так, нещодавно студенти даних спеціальностей долучилися до неймовірно пізнавального та захопливого дійства — «Хелловін по-українськи, Велесова ніч, Діди: як святкували наші предки».
Читати повністю30 жовтня 2025 року кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університет в онлайн-форматі проведено X Всеукраїнську науково-практичну конференцію «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».
Читати повністюЦьогоріч 27 жовтня в українців був Днем національної єдності через призму думок навколо радіодиктанту, що транслювався в кожен найвіддаленіший куточок країни та за її межі. Цей день став не просто перевіркою знань з орфографії чи пунктуації - він перетворився на справжній акт духовної солідарності, де кожне слово звучало, як символ належності до великої родини, ім’я якій - Україна. Належність до цієї родини засвідчили студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ, взявши участь у великому флешмобі на підтримку української мови і єдності.
Читати повністюУ рамках проведення ХV Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент ХХІ століття: проблеми і перспективи» 23 жовтня 2025 року на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУ відбулося секційне засідання «Актуальні проблеми, тенденції та перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу». Учасниками засідання були науково-педагогічні працівники кафедри та здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг і J3 Туризм та рекреація.