ПРЕС – РЕЛІЗ КОНКУРСУ «КУЛІНАРНИЙ БАТЛ»
Student Fest «HoReCa – 2018» 26 квітня 2018 року продовжиться змаганнями за звання кращого кулінара Уманського національного університету садівництва.
Student Fest «HoReCa – 2018» 26 квітня 2018 року продовжиться змаганнями за звання кращого кулінара Уманського національного університету садівництва.
25 квітня 2018 року в Уманському національному університеті садівництва на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту відбудеться конкурс на краще знання теоретичних та практичних навиків з барної справи - «THE YOUNG A BARTENDER».
Стажування студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва у провідних туристичних та готельно-ресторанних закладах Болгарії.
В Умані 29.03.2018 р. відбувся міський етап Всеукраїнського конкурсу бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді. Вперше участь у даному конкурсі взяли студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи. На конкурс було надіслано три роботи студентів 4 курсу спеціальності 242 «Туризм».
На факультеті менеджменту кафедрою туризму та готельно-ресторанної справи було проведено І тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з напрямів «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа», у якій взяли участь роботи більше 15 студентів, які навчаються за даним напрямом.
Навчання у магістратурі УНУС дає можливість брати участь у різних закордонних програмах стажування та освітнього обміну. Студентка Вікторія Паскал, яка навчається за магістерською програмою зі спеціальності «Туризм» в Уманському національному університеті садівництва проходить практичну підготовку у «Hotel Arka Vedical Spa»**** в місті Колобжег Республіка Польща.