Меню

Новини

29.05.2019
Багатогранне навчання студентів Уманського НУСЧитати повністю

Багатогранне навчання студентів Уманського НУС

У всьому світі щорічно продається декілька мільярдів піц. Відомо, що тільки бразильці за день з'їдають більше одного мільйона цієї унікальної страви, американці - близько 350 шматків в секунду, а середній європеєць - 300 кг піци на рік. Першим королем, що спробував піцу, став Фердинанд I, правитель Сицилії. Він міг би оформити доставку піци – це входило в його можливості. Але замість цього Фердинанд відвідав заклад піцайоли Антоніо Тести й був захоплений оригінальним смаком піци. Він навідував цей заклад доволі часто. Правда, привчити до піци свою сім’ю він так і не зміг. Тоді тісто замішували ногами. А їсти таку їжу люди королівського походження не могли.

Читати повністю

28.04.2019
Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 175-річчю Уманського НУСЧитати повністю

Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 175-річчю Уманського НУС

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи відбулося секційне засідання Всеукраїнської наукової студентської конференції, приуроченої 175-річчю Уманського НУС. За час роботи конференції було заслухано на секціях «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» 36 студентських доповідей з актуальних питань формування, функціонування і розвитку індустрії туризму та готельно-ресторанного бізнесу.

Читати повністю

24.04.2019
Міні-фестиваль «Кухні народів світу»Читати повністю

Міні-фестиваль «Кухні народів світу»

18 квітня в рамках святкування 175-річчя Уманського національного університету садівництва,студенти і викладачі факультету менеджменту долучилися до традицій, особливостей культури різних народів світу та показали творчі здібності наших студентів, проводячи міні-фестиваль «Кухні народів світу». Незмінним організатором цього дійства впродовж двох років є кафедра туризму та готельно-ресторанної справи.

Читати повністю

24.04.2019
МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «УПРАВЛІННЯ СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»Читати повністю

МОЇ ВРАЖЕННЯ ВІД УЧАСТІ У ВСЕУКРАЇНСЬКОМУ КОНКУРСІ СТУДЕНТСЬКИХ НАУКОВИХ РОБІТ ЗА НАПРЯМОМ «УПРАВЛІННЯ СПОРТИВНО-ОЗДОРОВЧОЮ ДІЯЛЬНІСТЮ»

Я – студентка Уманського НУС Наталія Михайлова, подавала наукову роботу «Розвиток інноваційних форм спортивно-оздоровчого туризму в Україні» до участі у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю». Наукова робота була рекомендована рецензентами до ІІ туру конкурсу та участі у науково-практичній конференції і мене було запрошено до Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова у м. Миколаїв для її презентації.

Читати повністю

19.04.2019
КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ  ЗНОВУ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВЧитати повністю

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ ЗНОВУ СЕРЕД ПЕРЕМОЖЦІВ

18 квітня 2019 року на базі Національного університету кораблебудування імені адмірала Макарова м. Миколаїв було проведено ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт за напрямом «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю». Серед учасників ІІ туру конкурсу була студентка Уманського НУС Наталія Михайлова, яка навчається на факультеті менеджменту за спеціальністю 242 «Туризм». Її наукову роботу «Розвиток інноваційних форм спортивно-оздоровчого туризму в Україні» (написану під керівництвом завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, д.е.н., професора Людмили Транченко) було відібрано рецензентами у ході першого етапу ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з-посеред 84 наукових робіт, які подані на конкурс із різних ЗВО України.

Читати повністю

19.04.2019
Event-менеджмент «Організація роботи кондитерського цеху в закладі ресторанного господарства»Читати повністю

Event-менеджмент «Організація роботи кондитерського цеху в закладі ресторанного господарства»

Student Fest «HoReCa – 2019», цьогоріч присвячений 175-річчю Уманського НУС, уже вдруге став заходом, що згуртував студентський та професорсько-викладацький склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, сформував сильну команду однодумців, що успішно досягає будь-яких поставлених цілей. Не став винятком і Event-менеджмент «Організація роботи кондитерського цеху в закладі ресторанного господарства», який відтворював умови організації роботи кондитера «від прийняття замовлення на кондитерський виріб (десерт) до його відпуску в торгівельний зал».

Читати повністю