Меню

Новини

05.11.2019
Українська пісня як етнографічна складова туризмуЧитати повністю

Українська пісня як етнографічна складова туризму

До святкування тижня української писемності та мови в стінах Уманського національного університету садівництва 5 листопада 2019 р. пройшов захід «Наповним піснею наш край квітучий». Українська народна пісня, яка як і весь фольклор найкраще відображає світобачення та традиції етносу.Пісня – духовне обличчя нації і не тільки духовне, бо пісня також відображає найважливіші історичні події життя народу та особисті переживання.

Читати повністю

31.10.2019
ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА  ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ»Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ»

Щорічно у кінці жовтня, за ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, в Уманському НУС проводиться конференція, яка стосується питань розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії України. Так, не зраджуючи традиціям, 30-31 жовтня 2019 року викладачами кафедри було проведено інтернет-конференцію «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».

Читати повністю

30.10.2019
Коуч «Національні традиції святкування осінніх днів померлих»Читати повністю

Коуч «Національні традиції святкування осінніх днів померлих»

У різних країнах світу існую історичні традиції шанування померлих. Ці святкування мають різноманітні назви: Хелловін, Самхейн, Allerheiligen, Santa Muerte, Велесова ніч, Восеньскiя Дзяды та інші. Поєднує ці свята один період відзначання – з 31 жовтня по 1 листопада. У переддень відзначання цих свят на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС був проведений коучинг «Національні традиції святкування осінніх днів померлих». Студенти магістранти спеціальності 242 «Туризм» Паламаренко Олександр та Стоколяс Юлія підготували ознайомчий матеріал та провели розважальну тематичну гру.

Читати повністю

21.10.2019
Представник кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяла участь у Міжнародній конференції «Європейська інтеграція: моделі студентських практичних тренінгів, для науково-педагогічного персоналу» м. Калужа (Словаччина)Читати повністю

Представник кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяла участь у Міжнародній конференції «Європейська інтеграція: моделі студентських практичних тренінгів, для науково-педагогічного персоналу» м. Калужа (Словаччина)

Завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Транченко у складі української делегації взяла участь у Міжнародній конференції «Європейська інтеграція: моделі студентських практичних тренінгів, для науково-педагогічного персоналу», яка проводилася на базі Академії професійного навчання «Меркур» у місті Калужа (Словаччина).

Читати повністю

17.10.2019
Козацькі забави - як туристичний напрямЧитати повністю

Козацькі забави - як туристичний напрям

З нагоди святкування Дня Захисника вітчизни в Україні на базі Уманського національного університету садівництва було проведено змагання між представниками факультетів «Козацькі забави». На змаганнях боролись козаки з шести куренів УНУС.

Читати повністю

11.10.2019
Секційне засідання ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми та перспективи»Читати повністю

Секційне засідання ІХ Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми та перспективи»

На кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи на високому науково-методичному рівні відбулося засідання секції «Актуальні проблеми, тенденції, перспективи розвитку готельно-ресторанного та туристичного бізнесу в країні». Студенти II-IV курсів спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» виступили з доповідями, розкривши питання щодо перспектив розвитку туристичного та готельно-ресторанного бізнесу України, інноваційних підходів в управлінні підприємствами сфери обслуговування, їх кадрового забезпечення, державної підтримки і т. ін.

Читати повністю