Секційне засідання X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми і перспективи»
У будь-якому колективі виникає питання, пов’язане з груповою згуртованістю. Ступінь згуртованості є показником психологічного клімату студентського колективу, який відображає ступінь задоволеності студентів існуючими міжособистісними стосунками. Психологічний клімат зумовлює самопочуття кожного студента та впливає на продуктивність спільної діяльності.
У будь-якому колективі виникає питання, пов’язане з груповою згуртованістю. Ступінь згуртованості є показником психологічного клімату студентського колективу, який відображає ступінь задоволеності студентів існуючими міжособистісними стосунками. Психологічний клімат зумовлює самопочуття кожного студента та впливає на продуктивність спільної діяльності.
За підсумками проведення заходів присвячених міжнародному дню туризму колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва нагородив студентів-переможців дипломами, сертифікатами та подяками за допомогу в організації.
Екскурсійно-практичне заняття в умовах виробництва
9 жовтня 2020 року було проведено виробниче заняття для студентів 31-гр групи спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом старшого викладача Терещук Н.В. на базі готельно-ресторанного комплексу «UmanInn», з яким нещодавно кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва підписали договір про співпрацю.
За сталою традицією, щороку тиждень туризму на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС завершується походом до Білогрудівського лісу.
Співпраця кафедри туризму та готельно-ресторанної справи з готелями «UmanInn», «UmanSuites» та «148»
Виробнича практика є невід’ємною складовою частиною навчального процесу в Уманському національному університеті садівництва. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи активно працює у розширенні своїх зав’язків та підписує договори про співпрацю, проведення виробничих практик для студентів, що в подальшому дасть можливість студентам підвищувати свої професійні навички та працевлаштовуватися за своїм профілем.