Меню

Новини

18.02.2021
Онлайн-вебінар:  Грантові можливості для туристичної галузі України у 2021 роціЧитати повністю

Онлайн-вебінар: Грантові можливості для туристичної галузі України у 2021 році

18 лютого викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС долучилися до онлайн-вебінару Асоціації індустрії гостинності України «Грантові можливості для туристичної галузі України у 2021 році». Вебінар проводила – Мар’яна КОБЕЛЯ, директорка консалтингової компанії «Центр розвитку «ЧАС ЗМІН». Засновниця Школи з написання грантових проєктів «ЧАС ЗМІН».

Читати повністю

15.02.2021
КРУГЛИЙ СТІЛ «СТЕЙКХОЛДЕРИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ»Читати повністю

КРУГЛИЙ СТІЛ «СТЕЙКХОЛДЕРИ В ОСВІТНЬОМУ ПРОЦЕСІ»

Мета круглого столу – проведення конструктивної бесіди з питань провадження освітнього процесу в університеті за спеціальністю 242 «Туризм», зокрема обговорення освітньо-професійної програми цієї спеціальності.

Читати повністю

11.02.2021
САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУЧитати повністю

САМОСТІЙНА РОБОТА ЯК ЕФЕКТИВНИЙ МЕТОД ОСВІТНЬОГО ПРОЦЕСУ

Сучасна концепція розвитку вищої школи робить наголос на індивідуальній та самостійній роботі студентів у процесі опанування знаннями. Це, з одного боку, пояснюється дефіцитом часу, який відводиться на аудиторні заняття, які наразі проводяться в Уманському НУС онлайн, а з іншого – необхідністю навчити студента самому розбиратись у теоретико-прикладних аспектах конкретного питання. Основним завданням використання методики самостійної роботи навчання в освітньому процесі є надання практичного уміння навчатися, щоб фахівець, після закінчення ЗВО, міг самостійно продовжувати навчальну та практичну роботу. Адже в наш вік розвитку інформації та науково-технічних досягнень закінчення освітньої установи дає лише певну схему знань, яку потрібно поповнювати та удосконалювати протягом усього життя.

Читати повністю

10.02.2021
Обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого(бакалаврського) рівня вищої освітиЧитати повністю

Обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» першого(бакалаврського) рівня вищої освіти

Стратегія реформування вищої освіти передбачає створення системи моніторингу та постійного поліпшення якості вищої освіти, що відповідає рекомендаціям і стандартам Європейського простору вищої освіти, враховує кращі світові практики та виступає головною технологією досягнення відповідності освітньої системи вимогам і потребам суспільства. Відбулося обговорення освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» за спеціальністю 241 «Готельно-ресторанна справа» ОР «Бакалавр»,

Читати повністю

03.02.2021
Презентація Програми стажування студентів в 5* готелях ТуреччиниЧитати повністю

Презентація Програми стажування студентів в 5* готелях Туреччини

3 лютого викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в онлайн-презентації Програми стажування студентів в 5* готелях Туреччини. Організаторами виступили Торгово-промислова палата України, Асоціація дитячого та молодіжного туризму в особі Алли Шаповалової, голови Комітету підприємців туристично-готельної індустрії та Людмили Стаучан, голови підкомітету дитячого та молодіжного відпочинку Комітету туризму Торгово-промислової палати України і турецька компанія “Patika” Human Resources Management, представник якої, Камран Алієв, зокрема і презентував Програму стажування.

Читати повністю

29.01.2021
Презентація туристичного барометру УкраїниЧитати повністю

Презентація туристичного барометру України

29 січня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяли участь в Zoom презентації туристичного барометру України. Даний проект був реалізований в рамках комплексної підтримки туристичного сектору через Програму USAID «Конкурентоспроможна економіка України». Під час заходу доцент кафедри туризму та рекреації КНТЕУ Юлія Забалдіна презентувала методологію та провела детальний статистичний аналіз у відповідності до міжнародних рекомендацій ЮНВТО по сателітному рахунку туризму, щоб побачити повну, об'єктивну картину впливу сектору туризму на економіку країни.

Читати повністю