Нові професійні досягнення кафедри туризму та готельно-ресторанної справи
Державна служба якості освіти України спільно з Навчально-методичним центром з питань якості освіти започатковує нову процедуру, яка передбачає напрацювання абсолютно нових підходів, візії та цілей, – акредитація освітньо-професійних програм закладів фахової передвищої освіти.
З 5 липня по 9 липня 2021 р. був проведений другий навчальний семінар з підготовки експертів щодо оцінювання освітньо-професійних програм та освітньої діяльності закладів фахової передвищої освіти.
Результати проходження навчальної практики «Організація анімаційної діяльності» спеціальності «Туризм»
Навчальна практика «Організація анімаційної діяльності» для студентів 3 курсу ОР «Бакалавр» спеціальності «Туризм» є невід’ємною складовою освітньо-професійної підготовки і важливим етапом освітнього процесу у закладі вищому освіти з метою формування у студентів активного ставлення до здобуття високого рівня наукових і професійних знань, умінь і навичок для майбутньої практичної діяльності в туристичній галузі. Практичне навчання для студента – найкраща можливість випробувати себе за обраною спеціальністю. Воно спрямоване на закріплення теоретичних знань, отриманих студентами під час навчання, набуття і удосконалення практичних навичок і умінь.
Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС
У рамках навчальних практик «Вступ до фаху» та «Інформаційні технології у сфері обслуговування» студенти першого та другого курсів спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» Уманського НУС відвідали краєзнавчий музей.
Навчальна практика студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС
Навчальна практика студентів є обов’язковою складовою навчального процесу в Уманському національному університеті садівництва. Під час навчальної практики студенти отримують додаткові знання, уміння і навички, ознайомлюються з методами набуття знань з фаху, визначають коло питань, якими вони повинні оволодіти під час навчання в університеті і які потрібні в майбутній професійній діяльності.
МІЖНАРОДНА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ ТУРИСТИЧНОЇ І ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ»
27-28 травня 2021 року викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС було організовано та проведено Міжнародну науково-практичну конференцію «Теорія, практика та інновації розвитку туристичної і готельно-ресторанної індустрії».
Мета конференції – дослідження питань стосовно розвитку сфери туризму і готельно-ресторанного бізнесу в Україні та за кордоном. Завдання конференції полягало у згуртуванні наукової спільноти й провідних фахівців та практиків, які працюють у даних галузях, задля того, щоб вони мали змогу поділитися своїми дослідженнями, досвідом впровадження інноваційних ефективних інструментів управління у сферу туризму та готельно-ресторанного бізнесу, а також студентської молоді, для якої участь у конференції стала поштовхом до реалізації новітніх технологій в майбутній професійній діяльності.