Навчання експертів з проведення дистанційних акредитацій
Завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Транченко 05 червня 2020 р., взяла участь у зустрічі-інструктажі з Головою, заступниками голови та керівником секретаріату Національного агентства.
Вебінар «Автентична українська кухня як туристичний продукт»
Незважаючи на обмежувальні заходи, ми не зупинили освітній процес, а трансформували його в онлайн-площину. Так, 05 червня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь в ZOOM-вебінарі «Автентична українська кухня як туристичний продукт».
Смачно розповідала про вікові традиції української кухні Олена Щербань, доктор історичних наук, етногиня, автор і модератор Міжнародного етнофестивалю-квесту «Борщик у глиняному горщику».
Вітаємо переможця ІІ туру Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт зі спеціальності «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю»
Юлія Стоколяс, студентка кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва посіла ІІІ місце у ІІ турі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з спеціалізації «Управління спортивно-оздоровчою діяльністю», який відбувся у Національному університеті кораблебудування імені адмірала Макарова.
Одним із перспективних напрямів розвитку ринку туристичних послуг є винний туризм – спеціалізований вид туризму, пов'язаний з ознайомленням з історією, технологією та культурою споживання алкогольних напоїв та їх дегустацією.
28 травня колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяв участь увебінарі від сомельє Ніно «Винні регіони Грузії».Сомельє - це експерт, який володіє навичками дегустації вина, знаннями про його виробництві, різновидах, зберіганні, подачі і сполучуваності з іншими напоями і їжею. Даний вебінар відкрив його слухачам безліч цікавих моментів про вина Грузії. Ніно у своєму виступі розповіла про країну та регіони Грузії, де і як виготовляють вино, особливості смаку та аромату вин, в залежності від регіону, з чим та за якої температури краще вживатита зберігати вино.
Семінар-тренінг «Надання послуг гостинності у сільському зеленому туризму для господарів садиб»
27 травня колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи прийняв участь в семінарі – тренінгу «Надання послуг гостинності у сільському зеленому туризму для господарів садиб».
Програма семінару включала розгляд актуальних проблем розвитку сільських територій, розширення асортименту туристичних послуг на селі та юридичні засади діяльності з організації послуг гостинності в садибах.
Вишиванкові традиції колективу кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС
Цього року пандемія nCoV-19 внесла корективи у соціальне життя України. Ми всі розділені, але все ж таки разом. Тому колектив студентів та викладачів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва долучається до святкування дня вишиванки.