Меню

Новини

11.02.2022
Самоосвіта як ефективний інструмент підвищення рівня викладацької майстерностіЧитати повністю

Самоосвіта як ефективний інструмент підвищення рівня викладацької майстерності

Постійний розвиток і самовдосконалення є важливим критерієм фахівця вищої школи і визначає відповідність викладача вимогам часу. З метою підвищення рівня професійної майстерності при викладанні дисциплін «Маркетинг у туризмі», «Інформаційні технології в туристичній індустрії», «Організація сільського (зеленого) туризму» доценти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Раїса Кожухівська і Олена Саковська стали слухачами курсів «Цифровий маркетинг» та «Соціальне підприємництво як шлях до фінансової сталості організацій громадянського суспільства»

Читати повністю

11.02.2022
Гостьова лекція «Робота податкової служби України»Читати повністю

Гостьова лекція «Робота податкової служби України»

10.02.2022 року на запрошення кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту, в рамках співпраці, відбулася Гостьова лекція для здобувачів вищої освіти бакалаврського рівня спеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа». Тема заняття: «Робота податкової служби України». Заняття провела Заступник начальника Уманської державної податкової інспекції головного управління ДПС у Черкаській області Наталія Ожогіна.

Читати повністю

08.02.2022
Неформальна освіта як інструмент розвитку додаткових можливостей на освітньо-професійній програмі «Готельно-ресторанна справа»Читати повністю

Неформальна освіта як інструмент розвитку додаткових можливостей на освітньо-професійній програмі «Готельно-ресторанна справа»

Неформальна освіта в сучасному суспільстві все більше закріплює позиції завдяки своїй актуальності. Неформальна освіта – освоєння умінь і навичок, необхідних для соціально та економічно активного громадянина країни, поза формальною освітою. Професійний розвиток фахівця у будь-якій сфері людської діяльності обумовлюється постійним самовдосконаленням і саморозвитком упродовж усього життя. Одним зі шляхів такого самовдосконалення є самоосвіта.

Читати повністю

07.02.2022
Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи прослухали онлайн-курс «On Being a Scientist»Читати повністю

Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи прослухали онлайн-курс «On Being a Scientist»

Студенти кафедри туризму прослухали онлайн-курс «On Being a Scientist». Робота зі студента у напрямку підвищення рівня академічної доброчесності також направлена на вивчення закордонного досвіду. Тому студенти 21 гр групи спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомились з курсом від European Academy of Sciences and Research.

Читати повністю

07.02.2022
Науковці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи отримали свідоцтво про реєстрацію авторського права на твірЧитати повністю

Науковці кафедри туризму та готельно-ресторанної справи отримали свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір

Державне підприємство «Український інститут інтелектуальної власності» зареєструвало авторське право на твір – навчальний посібник «Управління поведінкою споживачів готельно-ресторанних послуг» та видало Свідоцтво про реєстрацію авторського права на твір за № 110396, відповідно до якого авторські права належать Уманському національному університету садівництва.

Читати повністю

04.02.2022
Тонкощі ресторанного бізнесу: зустріч із роботавцемЧитати повністю

Тонкощі ресторанного бізнесу: зустріч із роботавцем

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи зустрілися в Zoom просторі із керуючим ресторанами «Red Zeppelin» та «Лезгинка» Вадимом Тхоржевським, що знаходяться у м. Вінниця.

Читати повністю