19 квітня студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва мали можливість прослухати відкриту лекцію від кафедри підприємництва та туризму Одеського національного морського університету на тему «Бар. Тонкощі обслуговування. Флейринг» яку проводив старший бармен слот-зали «Winboss» Олександр Тучка.
Мотиваційна онлайн-зустріч засновника, генерального директора керуючої компанії «Ribas Hotels Group» Артура Лупашко зі студентами та викладачами
Генеральний директор «Ribas Hotels Group» Артур Лупашко поділився власним практичним досвідом: що потрібно для відкриття готелю і як побудувати ефективне управління. Основні послуги, які надає компанія: керування готелями, сервіс, менеджмент, проектування, бронювання, hr-політика, маркетинг, франчайзинг, соціалізація.
Міжвузівський туристичний семінар «Наші міста: між пам'яттю та сьогоденням»
20 травня 2022 року з метою розвитку науково-дослідної роботи та розширення знань здобувачів вищої освіти у культурологічній та туристичній сферах доцентами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС Оленою Саковською та Раїсою Кожухівською спільно зі старшим викладачем кафедри туристичного бізнесу ХДАК Мирославою Яріко, в рамках Міжвузівського туристичного семінару «Наші міста: між пам'яттю та сьогоденням», було проведено чергову віртуальну екскурсію містами України. Учасниками заходу стали близько 30 студентів.
13 квітня 2022 р. після завершення основного навчального процесу у форматі лекційних та практичних занять, здобувачі вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у online-форумі «Робота у готельному бізнесі» на тему «Вау-сервіс в готелі»
Онлайн тренінг «Винний Туризм: використання нових можливостей»
25-28 січня 2022 викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти ОП «Готельно-ресторанна справа», освітніх рівнів молодший бакалавр та бакалавр, взяли участь у онлайн тренінгу «Винний Туризм: використання нових можливостей».
Формування компетентностей щодо ефективного спілкування іноземною мовою у професійному середовищі
Світові інтеграційні процеси в усіх галузях наукової, технічної та промислової діяльності змінюють умови комунікації в межах професійного середовища, що підвищує роль іноземних мов як засобу обміном інформацією.
14 лютого здобувачам вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва була проведена лекція англійською мовою з дисципліни «Міжнародна готельна індустрія» на тему «International hotel chains» у дистанційній формі на основі платформи Zoom.