Меню

Новини

12.11.2020
МІЖВУЗІВСЬКИЙ СИМПОЗІУМ «РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНИХ ФОРМ ТУРИЗМУ НА ЧЕРКАЩИНІ»Читати повністю

МІЖВУЗІВСЬКИЙ СИМПОЗІУМ «РОЗВИТОК ІННОВАЦІЙНИХ ФОРМ ТУРИЗМУ НА ЧЕРКАЩИНІ»

11 листопада 2020 року викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва з спільно з колегами кафедри туристичного бізнесу Харківської державної академії культури було проведено міжвузівський симпозіум на тему: «Розвиток інноваційних форм туризму на Черкащині». Даний захід присвячений висвітленню питань розвитку інноваційних форм туризму в Україні на регіональному рівні.

Читати повністю

29.10.2020
ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА  ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ»Читати повністю

ВСЕУКРАЇНСЬКА НАУКОВО-ПРАКТИЧНА ІНТЕРНЕТ-КОНФЕРЕНЦІЯ «СТРАТЕГІЧНІ ПЕРСПЕКТИВИ ТУРИСТИЧНОЇ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ ІНДУСТРІЇ В УКРАЇНІ: ТЕОРІЯ, ПРАКТИКА ТА ІННОВАЦІЇ РОЗВИТКУ»

Кожного року наприкінці жовтня, за ініціативи кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, в Уманському НУС проводиться конференція з питань розвитку туристичної та готельно-ресторанної індустрії України. Так, не зраджуючи традиціям, 28 жовтня 2020 року в режимі онлайн викладачами кафедри розпочато роботу інтернет-конференції «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».

Читати повністю

23.10.2020
Секційне засідання X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми і перспективи»Читати повністю

Секційне засідання X Всеукраїнської науково-практичної конференції «Менеджмент XXI століття: проблеми і перспективи»

У будь-якому колективі виникає питання, пов’язане з груповою згуртованістю. Ступінь згуртованості є показником психологічного клімату студентського колективу, який відображає ступінь задоволеності студентів існуючими міжособистісними стосунками. Психологічний клімат зумовлює самопочуття кожного студента та впливає на продуктивність спільної діяльності.

Читати повністю

15.10.2020
ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ: «МИ – ДРУЖНА КОМАНДА»Читати повністю

ПСИХОЛОГІЧНИЙ ТРЕНІНГ: «МИ – ДРУЖНА КОМАНДА»

У будь-якому колективі виникає питання, пов’язане з груповою згуртованістю. Ступінь згуртованості є показником психологічного клімату студентського колективу, який відображає ступінь задоволеності студентів існуючими міжособистісними стосунками. Психологічний клімат зумовлює самопочуття кожного студента та впливає на продуктивність спільної діяльності.

Читати повністю

13.10.2020
Нагородження найкращихЧитати повністю

Нагородження найкращих

За підсумками проведення заходів присвячених міжнародному дню туризму колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва нагородив студентів-переможців дипломами, сертифікатами та подяками за допомогу в організації.

Читати повністю

12.10.2020
Екскурсійно-практичне заняття в умовах виробництваЧитати повністю

Екскурсійно-практичне заняття в умовах виробництва

9 жовтня 2020 року було проведено виробниче заняття для студентів 31-гр групи спеціальності «Готельно-ресторанна справа» під керівництвом старшого викладача Терещук Н.В. на базі готельно-ресторанного комплексу «UmanInn», з яким нещодавно кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва підписали договір про співпрацю.

Читати повністю