Всеукраїнське інтелектуальне змагання з менеджменту 2023 р.: І місце зайняла студентка факультету менеджменту Софія Нижник
22 червня 2023 року на базі Одеського національного економічного університету відбулася Підсумкова науково-практична конференція Всеукраїнського інтелектуального змагання з менеджменту за підтримки Державної наукової установи «Інституту модернізації змісту освіти» та Української асоціації з розвитку менеджменту та бізнес-освіти.
Підсумкова атестація здобувачів вищої освіти за першим(бакалаврським) рівнем освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа»
У відповідності до графіка підсумкової атестації здобувачів вищої освіти першого(бакалаврського) рівня вищої освіти освітньо-професійної програми «Готельно-ресторанна справа» 22, 27 та 28 червня 2023 р. на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУС відбувся атестаційний екзамен та захист кваліфікаційних робіт на присвоєння кваліфікації бакалавра з готельно-ресторанної справи.
Проведення підсумкової атестації здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм»
21 та 26 червня 2023 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено підсумкову атестацію здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної форми навчання спеціальності 242 «Туризм».
Згідно освітньо-професійної програми «Туризм» підсумкова атестація проводилася у формі атестаційного екзамену за фахом та публічного захисту кваліфікаційної роботи.
9-10 червня 2023 року у стінах Уманського національного університету садівництва відбувся туристично-економічний форум «Туризм в Україні: вимоги сьогодення». Колектив кафедри та студенти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм і рекреація взяли активну участь у заході.
Науково-педагогічне стажування «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» за програмою Erasmus+
Науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 Туризм та 241 Готельно-ресторанна справа, успішно закінчили навчання з дистанційного курсу «Диверсифікація сільського туризму через збалансованість та креативність: поширення європейського досвіду в Україні» в рамках проєкту № 620720-EPP-1-2020-1-UA-EPPJMO-MODULE (Diversification of rural tourism through sustainability and creativity: disseminating European experience in Ukraine (DIRUT)) за підтримки програми Erasmus+ Європейського Союзу, напрям Жан Моне.
Проект «Прозорі університети» від Офісу доброчесності
Студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь проектів «Прозорі університети» від Офісу доброчесності НАЗК, який тривав з 27 квітня по 25 травня. «Прозорі університети» - це просвітницький проєкт, реалізований Офісом доброчесності НАЗК, з метою підтримки створення прозорого й етичного середовища в українських вишах