Практика забезпечення якості вищої освіти в умовах воєнного стану: думка експертів
21 квітня 2022 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи стали учасниками онлайн форуму «Начасні практики забезпечення якості вищої освіти в умовах воєнного стану». Мета форуму полягала у сприянні розвитку нових ідей та поширенні кращих практик реалізації освітнього процесу в контексті відповідності вимогам сьогодення.
Вступ 2022-2023. Кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва здійснює підготовку за спеціальностями 242 Туризм, 241 Готельно-ресторанна справа за ОР "молодший бакалавр", "бакалавр", "магістр".
19 квітня студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва мали можливість прослухати відкриту лекцію від кафедри підприємництва та туризму Одеського національного морського університету на тему «Бар. Тонкощі обслуговування. Флейринг» яку проводив старший бармен слот-зали «Winboss» Олександр Тучка.
Мотиваційна онлайн-зустріч засновника, генерального директора керуючої компанії «Ribas Hotels Group» Артура Лупашко зі студентами та викладачами
Генеральний директор «Ribas Hotels Group» Артур Лупашко поділився власним практичним досвідом: що потрібно для відкриття готелю і як побудувати ефективне управління. Основні послуги, які надає компанія: керування готелями, сервіс, менеджмент, проектування, бронювання, hr-політика, маркетинг, франчайзинг, соціалізація.
Міжвузівський туристичний семінар «Наші міста: між пам'яттю та сьогоденням»
20 травня 2022 року з метою розвитку науково-дослідної роботи та розширення знань здобувачів вищої освіти у культурологічній та туристичній сферах доцентами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС Оленою Саковською та Раїсою Кожухівською спільно зі старшим викладачем кафедри туристичного бізнесу ХДАК Мирославою Яріко, в рамках Міжвузівського туристичного семінару «Наші міста: між пам'яттю та сьогоденням», було проведено чергову віртуальну екскурсію містами України. Учасниками заходу стали близько 30 студентів.
13 квітня 2022 р. після завершення основного навчального процесу у форматі лекційних та практичних занять, здобувачі вищої освіти за освітньою програмою «Готельно-ресторанна справа» взяли участь у online-форумі «Робота у готельному бізнесі» на тему «Вау-сервіс в готелі»