Меню

Новини

05.05.2023
Крокувати стежками історії: екскурсія історичною частиною Уманського національного університету садівництваЧитати повністю

Крокувати стежками історії: екскурсія історичною частиною Уманського національного університету садівництва

02.05.2023 р. представники наукової бібліотеки Уманського національного університет садівництва провели екскурсію для студентів 11-тм та 11 гр груп по історичній частині студентського містечка.

Читати повністю

22.04.2023
Секційні засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Всеукраїнської студентської наукової конференції,  приуроченої 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка Читати повністю

Секційні засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Всеукраїнської студентської наукової конференції, приуроченої 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка

20 квітня 2023 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС відбулась Всеукраїнська студентська наукова конференція, приурочена 100-річчю від дня народження українського вченого в галузі агрономії, професора Івана Маркіяновича Карасюка. Всеукраїнська студентська наукова конференція проводиться щорічно з метою активізації наукової роботи здобувачів вищої освіти як найважливішого фактора формування фахівців нового типу, залучення студентів закладів вищої освіти до участі у наукових програмах, проектній та різних формах науково-дослідної діяльності.

Читати повністю

22.04.2023
Майстер – клас «Технологія створення та проведення екскурсій»Читати повністю

Майстер – клас «Технологія створення та проведення екскурсій»

12 квітня науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а також студенти освітніх рівнів молодший бакалавр, бакалавр та магістр, спеціальностей 242 «Туризм» та 241 «Готельно-ресторанна справа» відвідали онлайн майстер-клас від провідного викладача кафедри туризму і готельного господарства Харківського національного університету міського господарства імені Бекетова. Спікером майстер-класу виступала Марія ПОКОЛОДНА — доцент кафедри туризму і готельного господарства, кандидат географічних наук, екскурсовод.

Читати повністю

19.04.2023
Студенти УНУС на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт "Black Sea Science"Читати повністю

Студенти УНУС на Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт "Black Sea Science"

Які б труднощі не стояли на даному етапі перед українцями, вони продовжують робити свою справу: працювати, навчатися, вдосконалюватись. Так з метою розширення міжнародних зв’язків, продовження набуття досвіду науково-дослідної діяльності, активізації наукової роботи студентів як найважливішого фактора формування фахівців студент ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 31 гр групи Олександр КУРМИШОВ взяв участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт "Black Sea Science"

Читати повністю

10.04.2023
НОВІ НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИЧитати повністю

НОВІ НАУКОВІ ДОСЯГНЕННЯ СТУДЕНТІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

22 березня 2023 року студентка Нижник Софія під керівництвом завідувача кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмили Транченко взяли участь у ІІ Міжнародній студентській науковій конференції «Готельно-ресторанний та туристичний бізнес: реалії та виклики» яка відбулася на факультеті ресторанно-готельного та туристичного бізнесу Державного торговельно-економічного університету.

Читати повністю

07.04.2023
Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинностіЧитати повністю

Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності

Всеукраїнський круглий стіл «Воєнний стан в Україні: наслідки для сфери гостинності», в якому взяли участь науково-педагогічний колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС та студенти спеціальностей «Готельно-ресторанна справа» і «Туризм» за запрошенням колег із Чернівецького торговельно-економічного інституту Державного торговельно-економічного університету, був направлений на обговорення та визначення основних тенденцій і особливостей розвитку закладів готельно-ресторанного господарства в умовах війни та визначення перспектив їх роботи у повоєнний період.

Читати повністю