Меню

Новини

31.10.2021
ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИЧитати повністю

ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ ВИКЛАДАЧІВ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ

З 18 жовтня 2021 р. по 31 жовтня 2021 р. найбільша готельно-ресторанна мережа в Україні Reikartz проводила курс підвищення кваліфікації для науково-педагогічних працівників які працюють за напрямом «Готельно-ресторанна справа». Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС, а саме: Людмила Транченко, Наталія Петренко, Наталія Терещук, Діана Нагернюк, Любов Коваленко, Валентина Непочатенко успішно пройшли курси підвищення кваліфікації LEVEL UP разом з Reikartz.

Читати повністю

31.10.2021
Відверто про готельний бізнес: зустріч із стейкхолдером Сергієм ТерещукомЧитати повністю

Відверто про готельний бізнес: зустріч із стейкхолдером Сергієм Терещуком

Здобувачі вищої освіти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи зустрілися в онлайні зі стейкхолдером – Сергієм Терещуком, директором готелю «UmanInn».Який під час зустрічі розповів студентам про особливості управління готелем, яке велике значення має для ефективної роботи імідж керівника, як відбувається комунікації з персоналом в умовах сьогодення, як часто і хто саме здійснює процес переговорів і т.д. Кожен із запрошених звернув увагу на компетентностях фахівців та рисах, які допомогли йому стати успішним.

Читати повністю

30.10.2021
Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»Читати повністю

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

Наприкінці жовтня 2021 року в онлайн-форматі відбулася Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку». Організатор події – кафедра туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва. Конференція організована з метою активізації співпраці суб’єктів регіонального туризму та обміну досвідом у сфері туристичної і готельно-ресторанної індустрії.

Читати повністю

27.10.2021
Онлайн-вебінар: директора F&B Reikartz Hotel Group «Ресторанний комплекс. Чек-ап роботи ресторану»Читати повністю

Онлайн-вебінар: директора F&B Reikartz Hotel Group «Ресторанний комплекс. Чек-ап роботи ресторану»

26 жовтня 2021 р. студенти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» освітніх рівнів «молодший бакалавр» та «бакалавр» в режимі online долучилися до онлайн-вебінару від Reikartz Hotel Group на тему: «Ресторанний комплекс. Чек-ап роботи ресторану». Спікером вебінару виступив Андрій Магалецький – F&B директор Reikartz Hotel Group, який познайомив присутніх із мережею компанії, основними службами готелю, з особливостями роботи ресторанного комплексу, чек-апом роботи ресторану та перевагами роботи в Reikartz для співробітників.

Читати повністю

25.10.2021
Відкрита лекція «Маркетинг в індустрії гостинності»Читати повністю

Відкрита лекція «Маркетинг в індустрії гостинності»

Для студентів спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» 25 жовтня було проведено відкриту лекцію доктором економічних наук, професором АЕН України, Балджи Мариною Дмирівною на тему: «Маркетинг в індустрії гостинності».

Читати повністю

23.10.2021
Гостьове практичне заняття «Підприємницька діяльність у сфері обслуговування»Читати повністю

Гостьове практичне заняття «Підприємницька діяльність у сфері обслуговування»

У рамках підтримання принципів академічної мобільності на базі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту доцентом Людмилою Малюгою було проведено гостьове практичне заняття на тему: «Підприємницька діяльність у сфері обслуговування» для студентів Тульчинського фахового коледжу культури, що навчаються за спеціальністю «Туризм».Практичне заняття було проведено в рамках дисципліни «Організація підприємницької діяльності в сфері обслуговування».

Читати повністю