Меню

Новини

08.11.2024
Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»Читати повністю

Участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти»

У період 07 по 08 листопада 2024 року науково-педагогічний склад кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС взяли онлайн участь у XІII Міжнародній науково-практичній конференції «Європейська інтеграція вищої освіти України в контексті Болонського процесу. Цифровізація та забезпечення якості вищої освіти для забезпечення рівного доступу до якісної вищої освіти».

Читати повністю

05.11.2024
ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮЧитати повністю

ОБГОВОРЕННЯ ПРОЄКТІВ ОСВІТНЬО-ПРОФЕСІЙНИХ ПРОГРАМ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ З АКАДЕМІЧНОЮ СПІЛЬНОТОЮ

1 листопада 2024 року в рамках співпраці між університетами на базі Львівського торговельно-економічного університету відбулося обговорення проєктів освітньо-професійних програм 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» всіх освітніх рівнів підготовки здобувачів вищої освіти, які реалізуються на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва та Львівського торговельно-економічного університету.

Читати повністю

04.11.2024
Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!Читати повністю

Перший еногастрономічний саміт SLOW FOOD ODESA!

1 листопада 2024 року студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA!

Читати повністю

03.11.2024
КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ УВІЙШЛА ДО СКЛАДУ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОГО НАУКОВОГО КЛАСТЕРУ «ОСВІТА, НАУКА ТА ПРАКТИКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО»Читати повністю

КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ УВІЙШЛА ДО СКЛАДУ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОГО НАУКОВОГО КЛАСТЕРУ «ОСВІТА, НАУКА ТА ПРАКТИКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО»

31 жовтня 2024 року з робочим візитом завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Транченко відвідала Львівський торговельно-економічний університет. В рамках робочого візиту між Уманським національним університетом садівництва та Львівським торговельно-економічним університетом було укладено договір про співпрацю у складі Освітньо-виробничого наукового кластеру «Освіта, наука та практика для майбутнього» про здійснення спільної діяльності в рамках освітньо-виробничого наукового кластеру.

Читати повністю

02.11.2024
Гостьова лекція «Автоматизація діяльності підприємств у сфері туризму: нові горизонти ефективності»Читати повністю

Гостьова лекція «Автоматизація діяльності підприємств у сфері туризму: нові горизонти ефективності»

1 листопада 2024 р. викладачі та здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» відвідали відкриту лекцію к.е.н., доцента кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Наталії Погуди «Автоматизація діяльності підприємств у сфері туризму: нові горизонти ефективності»

Читати повністю

01.11.2024
Проведення всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»Читати повністю

Проведення всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

31 жовтня 2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУС було проведено Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».

Читати повністю