Меню

Новини

28.04.2025
Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України» Читати повністю

Міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України»

28 квітня 2025 р. відбулась міжнародна конференція «Партнерство як інструмент експорту локальних продуктів з сільських територій України», участь в якій взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУ і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».

Читати повністю

25.04.2025
Секційне засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 125-річчю від дня народження видатного вченого  і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича РубінаЧитати повністю

Секційне засідання кафедри туризму та готельно-ресторанної справи студентської наукової конференції, приуроченої 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича Рубіна

24 квітня 2025 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУ відбулась студентська наукова конференція, приурочена 125-річчю від дня народження видатного вченого і педагога у галузі землеробства, професора Симона Самійловича Рубіна.

Читати повністю

21.04.2025
Здобувачі Уманського НУ зі спеціальності «Туризм та рекреація» взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»Читати повністю

Здобувачі Уманського НУ зі спеціальності «Туризм та рекреація» взяли участь у Міжнародному конкурсі студентських наукових робіт «Black Sea Science 2025»

Щороку на базі Одеського національного технологічного університету проходить престижний Міжнародний конкурс студентських наукових робіт «Black Sea Science», який проводиться під егідою Black Sea Universities Network та ISEKI-Food Association. Цей конкурс об’єднує молодих науковців з усього світу, сприяє розвитку наукових досліджень у галузі туризму, готельно-ресторанного бізнесу, харчових технологій та суміжних галузей.

Читати повністю

18.04.2025
Вебінар від Mobility Ukraine та DavClub «Гарячий сезон туризму 2025»Читати повністю

Вебінар від Mobility Ukraine та DavClub «Гарячий сезон туризму 2025»

17 квітня 2025 року викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справита здобувачі вищої освіти спеціальності «Туризм та рекреація» (ОП «Туризм») освітніх рівнів бакалавр і магістр Уманського національного університету долучилися до спільного вебінару компаній Mobility Ukraine та DavClub на тему:«Сезон – Літо 2025. Зміни в ринку туризму. Інструменти для збільшення бізнесу. Круїзні тури».

Читати повністю

16.04.2025
Участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»Читати повністю

Участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку»

16 квітня 2025 року науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, здобувачі вищої освіти спеціальностей «Туризм та рекреація» і «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» взяли участь у роботі круглого столу «Туризм, гостинність, креативні індустрії: ключові тренди взаємодії та розвитку». Організатором круглого столу виступила кафедра туризму і готельно-ресторанного бізнесу Національного технічного університету «Харківський політехнічний інститут».

Читати повністю

04.04.2025

Неформальна освіта – важливий крок до професійного успіху

Студенти першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг» ОПП «Готельно-ресторанна справа» активно розвивають свої професійні навички через неформальну освіту. Нещодавно вони успішно завершили курси, що доповнюють академічні знання та відкривають нові перспективи для кар’єрного зростання.

Читати повністю