Меню

Новини

27.11.2023
УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Людмила Транченко, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, була запрошена на третю Міжнародну науково-практичну конференцію «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика». Конференція відбулася як онлайн, так і офлайн на базі Львівського торговельно-економічного університету.

Читати повністю

01.11.2023
Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»Читати повністю

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

Кожного року наприкінці жовтня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського Національного університету садівництва організовується Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція на тему «Стратегічні перспективи розвитку туристичної та готельно-ресторанної галузей в Україні: теорія, практика та інновації».

Читати повністю

26.10.2023
Круглий стіл «Академічна доброчесність: досвід, практики,  виклики, поступ»Читати повністю

Круглий стіл «Академічна доброчесність: досвід, практики, виклики, поступ»

Круглий стіл на тему «Академічна доброчесність: досвід, практики, виклики, поступ», організований та проведений Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» за підтримки Міністерства науки і освіти України в онлайн-форматі

Читати повністю

23.10.2023
УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІЧитати повністю

УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІ

18 жовтня 2023 р. відбувся семінар призначений для працівників, викладачів та студентів індустрії гостинності «Управління персоналом і талантами в індустрії гостинності та туризму». Захід проходив за підтримки LA FONDATION POUR LA FORMATION HÔTELIÈRE і кафедри Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ. Спікером заходу був бізнес-коуч Adrian Barsby з Великої Британії (Manchester Metropolitan University).

Читати повністю

20.10.2023
Нехай компот не перекипить і тісто не втече. З Днем кухаря і кулінара!Читати повністю

Нехай компот не перекипить і тісто не втече. З Днем кухаря і кулінара!

Щорічно 20 жовтня святкується Міжнародний день кухаря та кулінара. Традиційним відзначення професійних свят є для викладачів і студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС. Кухарська справа вважається однією із найдавніших професій. Давним-давно кроманьйонець випадково засунув в багаття шматок м'яса і зрозумів, що так воно смачніше. Так з'явився перший кухар.

Читати повністю

18.10.2023
 Участь у міжнародному вебінарі на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM”Читати повністю

Участь у міжнародному вебінарі на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM”

Викладачі та студенти кафедри прийняли участь у міжнародному вебінарі що був організований кафедрою Готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримкою LA FONDATION POUR LA FORMATION HOTELIERE, Tallstrasse, 1, Zurich, Switzerland за участю Dr Elizabeth Ineson з Manchester Metropolitan University на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM” (ASSESSING PEOPLE IN THE WORKPLACE: SELF-MANAGEMENT & DEVELOPMENT IN HORECA & TOURISM).

Читати повністю