Меню

Новини

23.10.2023
УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІЧитати повністю

УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІ

18 жовтня 2023 р. відбувся семінар призначений для працівників, викладачів та студентів індустрії гостинності «Управління персоналом і талантами в індустрії гостинності та туризму». Захід проходив за підтримки LA FONDATION POUR LA FORMATION HÔTELIÈRE і кафедри Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ. Спікером заходу був бізнес-коуч Adrian Barsby з Великої Британії (Manchester Metropolitan University).

Читати повністю

20.10.2023
Нехай компот не перекипить і тісто не втече. З Днем кухаря і кулінара!Читати повністю

Нехай компот не перекипить і тісто не втече. З Днем кухаря і кулінара!

Щорічно 20 жовтня святкується Міжнародний день кухаря та кулінара. Традиційним відзначення професійних свят є для викладачів і студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС. Кухарська справа вважається однією із найдавніших професій. Давним-давно кроманьйонець випадково засунув в багаття шматок м'яса і зрозумів, що так воно смачніше. Так з'явився перший кухар.

Читати повністю

18.10.2023
 Участь у міжнародному вебінарі на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM”Читати повністю

Участь у міжнародному вебінарі на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM”

Викладачі та студенти кафедри прийняли участь у міжнародному вебінарі що був організований кафедрою Готельно-ресторанного бізнесу Одеського національного технологічного університету за підтримкою LA FONDATION POUR LA FORMATION HOTELIERE, Tallstrasse, 1, Zurich, Switzerland за участю Dr Elizabeth Ineson з Manchester Metropolitan University на тему “ОЦІНЮВАННЯ ПЕРСОНАЛУ НА РОБОЧОМУ МІСЦІ: СЕЛФМЕНЕДЖМЕНТ ТА САМОРОЗВИТОК В HORECA & TOURISM” (ASSESSING PEOPLE IN THE WORKPLACE: SELF-MANAGEMENT & DEVELOPMENT IN HORECA & TOURISM).

Читати повністю

17.10.2023
НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ЯК ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ НАВЧАННЯ СУЧАСНОГО СТУДЕНТАЧитати повністю

НЕФОРМАЛЬНА ОСВІТА ЯК ВАЖЛИВИЙ ЕЛЕМЕНТ НАВЧАННЯ СУЧАСНОГО СТУДЕНТА

Успіх у навчанні та особистісному розвитку досягається крок за кроком і має ціну тоді, коли побудований особисто, своїми зусиллями, знаннями й уміннями. Наполегливість дій починається із наполегливості поглядів, з чим добре знайомі здобувачі вищої освіти УНУС. Яна Чумак, здобувачка вищої освіти ОПП «Готельно-ресторанна справа» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» в чергове підтверджує тезис, що навчання – це наполеглива праця, яка в подальшому може відкрити необмежені можливості для самореалізації в обраній сфері діяльності.

Читати повністю

16.10.2023
УЧАСТЬ В ОНЛАЙН КУРСІ З АНТИКОРУПЦІЙНОЇ РОБОТИ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИЧитати повністю

УЧАСТЬ В ОНЛАЙН КУРСІ З АНТИКОРУПЦІЙНОЇ РОБОТИ В ЗАКЛАДАХ ВИЩОЇ ОСВІТИ

Здобувачі вищої освіти спеціальностей 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа», а саме Єлизавета Бигдай, Олександр Кормишов, Влада Максименюк, Надія Мельник, Тетяна Трачук, Яна Чумак, Марія Немикіна стали активними учасниками онлайн курсу «Корупція-off: як боротися з корупційними ризиками у вищій освіті».

Читати повністю

10.10.2023
Участь у відкритій лекції «Особливості роботи туристичної агенції в умовах сьогодення» від фахівця туристичної галузі Читати повністю

Участь у відкритій лекції «Особливості роботи туристичної агенції в умовах сьогодення» від фахівця туристичної галузі

10 жовтня 2023 р. студенти та викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у відкритій лекції від фахівця туристичної галузі «Особливості роботи туристичної агенції в умовах сьогодення». Захід був організований кафедрою туристичного бізнесу та рекреації Одеського національного технологічного університету.

Читати повністю