1 листопада 2024 року студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяли участь у першому еногастрономічному саміті SLOW FOOD ODESA!
КАФЕДРА ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ УВІЙШЛА ДО СКЛАДУ ОСВІТНЬО-ВИРОБНИЧОГО НАУКОВОГО КЛАСТЕРУ «ОСВІТА, НАУКА ТА ПРАКТИКА ДЛЯ МАЙБУТНЬОГО»
31 жовтня 2024 року з робочим візитом завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Людмила Транченко відвідала Львівський торговельно-економічний університет.
В рамках робочого візиту між Уманським національним університетом садівництва та Львівським торговельно-економічним університетом було укладено договір про співпрацю у складі Освітньо-виробничого наукового кластеру «Освіта, наука та практика для майбутнього» про здійснення спільної діяльності в рамках освітньо-виробничого наукового кластеру.
Гостьова лекція «Автоматизація діяльності підприємств у сфері туризму: нові горизонти ефективності»
1 листопада 2024 р. викладачі та здобувачі вищої освіти спеціальності 242 «Туризм і рекреація» відвідали відкриту лекцію к.е.н., доцента кафедри туризму та готельно-ресторанного бізнесу Київського національного університету технологій та дизайну Наталії Погуди «Автоматизація діяльності підприємств у сфері туризму: нові горизонти ефективності»
Проведення всеукраїнської науково-практичної інтернет-конференції «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»
31 жовтня 2024 року на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи УНУС було проведено Всеукраїнську науково-практичну інтернет-конференцію «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку».
Онлайн-вебінар гуру ресторанного бізнесу Дмитра Борисова
28 жовтня студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм і рекреація», а також викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи долучилися до онлайн-вебінару, одного з найуспішніших рестораторів України, Дмитра БОРИСОВА: «Секрети створення успішних гастрономічних концепцій».
Участь у міжнародному соціально-економічному форумі Стратегія майбутнього – виклики та загрози в епоху штучного інтелекту»
24 жовтня 2024 року Академією прикладних наук в Познані та Фундацією розвитку науки та освіти було проведено Міжнародний соціально-економічний форум «Стратегія майбутнього – виклики та загрози в епоху штучного інтелекту». Викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи й здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 Готельно-ресторанна справа та 242 Туризм і рекреація були присутні онлайн на даному заході.