Вебінар: MARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS
28 вересня, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а також здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» долучилися до вебінару професора Міхаели Лазовіч (Academy of Applied Studies Belgrade) на тему «MARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS».
Міжнародний день кави: традиції та цікаві факти про каву
З нагоди Міжнародного дня кави на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено семінар на тему : «Міжнародний день кави: традиції та цікаві факти про каву». До семінару долучилися викладачі кафедри та студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».
«М’яка сила українських берегинь»: патріотично-зігріваюча зустріч до Дня захисників і захисниць України
02 жовтня 2023 р. відбулась патріотично-зігріваюча зустріч до Дня захисників і захисниць України «М’яка сила українських берегинь», участь в якій взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа».
Безперервна освіта є сучасним трендом, тому освітній процес здобувачів вищої освіти УНУС відбувається не лише в аудиторіях університету, але й із використанням неформального навчання на освітніх платформах онлайн-курсів. Пройдений курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»
Вебінар «Квести: знайдіть пригоди у своїй місцевості»
29 вересня 2023 р. відбувся відкритий вебінар «Квести: знайдіть пригоди у своїй місцевості», участь в якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа».
Круглий стіл «Зелена відбудова України: роль HoReCa»
Викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяли участь у круглому столі «Зелена відбудова України: роль HoReCa», який відбувся завдяки підтримці Europe Climate Foundation.