Меню

Новини

04.10.2023
Вебінар: MARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESSЧитати повністю

Вебінар: MARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS

28 вересня, викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи, а також здобувачі вищої освіти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» долучилися до вебінару професора Міхаели Лазовіч (Academy of Applied Studies Belgrade) на тему «MARKETING AND EVENT MANAGEMENT IN RESTAURANT BUSINESS».

Читати повністю

03.10.2023
Міжнародний день кави: традиції та цікаві факти про кавуЧитати повністю

Міжнародний день кави: традиції та цікаві факти про каву

З нагоди Міжнародного дня кави на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи було проведено семінар на тему : «Міжнародний день кави: традиції та цікаві факти про каву». До семінару долучилися викладачі кафедри та студенти спеціальностей 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм».

Читати повністю

02.10.2023
«М’яка сила українських берегинь»:  патріотично-зігріваюча зустріч  до Дня захисників і захисниць України Читати повністю

«М’яка сила українських берегинь»: патріотично-зігріваюча зустріч до Дня захисників і захисниць України

02 жовтня 2023 р. відбулась патріотично-зігріваюча зустріч до Дня захисників і захисниць України «М’яка сила українських берегинь», участь в якій взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа».

Читати повністю

02.10.2023
 Неформальна освіта: освітній тренд XXI століттяЧитати повністю

Неформальна освіта: освітній тренд XXI століття

Безперервна освіта є сучасним трендом, тому освітній процес здобувачів вищої освіти УНУС відбувається не лише в аудиторіях університету, але й із використанням неформального навчання на освітніх платформах онлайн-курсів. Пройдений курс «Безпечність харчових продуктів: сучасне законодавство, сумлінний виробник, відповідальний споживач»

Читати повністю

29.09.2023
Вебінар «Квести: знайдіть пригоди у своїй місцевості»Читати повністю

Вебінар «Квести: знайдіть пригоди у своїй місцевості»

29 вересня 2023 р. відбувся відкритий вебінар «Квести: знайдіть пригоди у своїй місцевості», участь в якому взяли науково-педагогічні працівники кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва і здобувачі вищої освіти, які навчаються за спеціальностями 242 «Туризм і рекреація» та 241 «Готельно-ресторанна справа».

Читати повністю

28.09.2023
Круглий стіл «Зелена відбудова України: роль HoReCa»Читати повністю

Круглий стіл «Зелена відбудова України: роль HoReCa»

Викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС взяли участь у круглому столі «Зелена відбудова України: роль HoReCa», який відбувся завдяки підтримці Europe Climate Foundation.

Читати повністю