Меню

Новини

10.11.2022
Круглий стіл експертів ринку HoReCaЧитати повністю

Круглий стіл експертів ринку HoReCa

8 листопада викладачі та студенти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи взяли участь у засіданні Круглого столу за участі експертів ринку HoReCa «Обговорення технологічних змін в індустрії гостинності», організованого Кулінарним центром МХП, де обговорювалися питання майбутнього HoReCa в Україні.

Читати повністю

07.11.2022
Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність  української національної кухні»Читати повністю

Круглий стіл на тему «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні»

4 листопада 2022 року кафедра туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва взяла активну участь у проведені круглого столу з нагоди кулінарної виставки-презентації, присвяченій IX Благодійному фестивалю-ярмарку «Свято гарбуза» на тему: «Гарбуз як національна ідентичність української національної кухні» на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту ДТЕУ.

Читати повністю

03.11.2022
Вебінар  «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)»Читати повністю

Вебінар «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)»

03.11.2022 р. студенти і викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи стали учасниками вебінару «Туристичний потенціал індустріального міста (на прикладі Кривого Рогу)» організованого кафедрою туризму та країнознавства Донецького національного університету економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського та КП «Інститут розвитку міста Кривого Рогу».

Читати повністю

30.10.2022
Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»Читати повністю

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

Щороку восени, наприкінці жовтня, викладачами кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського НУС організовується Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку». Цьогоріч, воєнний стан в Україні та перешкоди, які росія створює для українських громадян, зокрема й у сфері освіти, не стали на заваді проведенню конференції.

Читати повністю

29.10.2022
Наукові доробки студентів спеціальності 242 ТуризмЧитати повністю

Наукові доробки студентів спеціальності 242 Туризм

20 жовтня 2022 р. на базі Чернівецького торговельно-економічного інституту проходив Х Буковинський студентський фестиваль науки. Студентський актив і колектив кафедри туризму та готельно-ресторанної справи факультету менеджменту Уманського національного університету садівництва взяв участь у даному фестивалі.

Читати повністю

26.10.2022
Terra Incognita: Ресторани під час війниЧитати повністю

Terra Incognita: Ресторани під час війни

25 жовтня викладачі кафедри туризму та готельно-ресторанної справи та здобувачі вищої освіти освітніх рівнів 241 «Готельно-ресторанна справа» та 242 «Туризм» долучилися до прямого ефіру Terra Incognita: Ресторани під час війни. Спікерами, якого були: Андрій Магалецький, Керуючий партнер Restetika і президент Асоціації кулінарів України та Андрій Валовий, конселтер в сфері HORECA, технолог.

Читати повністю