Меню

Новини

27.11.2023
УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇЧитати повністю

УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

Людмила Транченко, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, була запрошена на третю Міжнародну науково-практичну конференцію «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика». Конференція відбулася як онлайн, так і офлайн на базі Львівського торговельно-економічного університету.

Читати повністю

01.11.2023
Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»Читати повністю

Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»

Кожного року наприкінці жовтня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського Національного університету садівництва організовується Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція на тему «Стратегічні перспективи розвитку туристичної та готельно-ресторанної галузей в Україні: теорія, практика та інновації».

Читати повністю

27.10.2023
Академічна мобільність здобувачі другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП ТуризмЧитати повністю

Академічна мобільність здобувачі другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Туризм

Студенти магістерської програми за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм і рекреація», Шоробура Інна та Фірсенко Роман, успішно завершили навчання в Черкаському державному технологічному університеті. В рамках свого навчання вони опрацювали ключові освітні компоненти, що суттєво поглибили їхні знання та навички в обраній сфері.

Читати повністю

26.10.2023
Круглий стіл «Академічна доброчесність: досвід, практики,  виклики, поступ»Читати повністю

Круглий стіл «Академічна доброчесність: досвід, практики, виклики, поступ»

Круглий стіл на тему «Академічна доброчесність: досвід, практики, виклики, поступ», організований та проведений Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» за підтримки Міністерства науки і освіти України в онлайн-форматі

Читати повністю

23.10.2023
УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІЧитати повністю

УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІ

18 жовтня 2023 р. відбувся семінар призначений для працівників, викладачів та студентів індустрії гостинності «Управління персоналом і талантами в індустрії гостинності та туризму». Захід проходив за підтримки LA FONDATION POUR LA FORMATION HÔTELIÈRE і кафедри Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ. Спікером заходу був бізнес-коуч Adrian Barsby з Великої Британії (Manchester Metropolitan University).

Читати повністю

20.10.2023
Нехай компот не перекипить і тісто не втече. З Днем кухаря і кулінара!Читати повністю

Нехай компот не перекипить і тісто не втече. З Днем кухаря і кулінара!

Щорічно 20 жовтня святкується Міжнародний день кухаря та кулінара. Традиційним відзначення професійних свят є для викладачів і студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС. Кухарська справа вважається однією із найдавніших професій. Давним-давно кроманьйонець випадково засунув в багаття шматок м'яса і зрозумів, що так воно смачніше. Так з'явився перший кухар.

Читати повністю