УЧАСТЬ КАФЕДРИ ТУРИЗМУ ТА ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОЇ СПРАВИ У ІІІ МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО-ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ
Людмила Транченко, завідувач кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Уманського національного університету садівництва, була запрошена на третю Міжнародну науково-практичну конференцію «Сталий розвиток туризму на засадах партнерства: освіта, наука, практика». Конференція відбулася як онлайн, так і офлайн на базі Львівського торговельно-економічного університету.
Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція «Стратегічні перспективи туристичної та готельно-ресторанної індустрії в Україні: теорія, практика та інновації розвитку»
Кожного року наприкінці жовтня на кафедрі туризму та готельно-ресторанної справи Уманського Національного університету садівництва організовується Всеукраїнська науково-практична інтернет-конференція на тему «Стратегічні перспективи розвитку туристичної та готельно-ресторанної галузей в Україні: теорія, практика та інновації».
Академічна мобільність здобувачі другого рівня вищої освіти (магістр) ОПП Туризм
Студенти магістерської програми за освітньо-професійною програмою «Туризм» спеціальності 242 «Туризм і рекреація», Шоробура Інна та Фірсенко Роман, успішно завершили навчання в Черкаському державному технологічному університеті. В рамках свого навчання вони опрацювали ключові освітні компоненти, що суттєво поглибили їхні знання та навички в обраній сфері.
Круглий стіл на тему «Академічна доброчесність: досвід, практики, виклики, поступ», організований та проведений Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» за підтримки Міністерства науки і освіти України в онлайн-форматі
УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ І ТАЛАНТАМИ В ІНДУСТРІЇ ГОСТИННОСТІ ТА ТУРИЗМІ
18 жовтня 2023 р. відбувся семінар призначений для працівників, викладачів та студентів індустрії гостинності «Управління персоналом і талантами в індустрії гостинності та туризму». Захід проходив за підтримки LA FONDATION POUR LA FORMATION HÔTELIÈRE і кафедри Готельно-ресторанного бізнесу ОНТУ. Спікером заходу був бізнес-коуч Adrian Barsby з Великої Британії (Manchester Metropolitan University).
Нехай компот не перекипить і тісто не втече. З Днем кухаря і кулінара!
Щорічно 20 жовтня святкується Міжнародний день кухаря та кулінара. Традиційним відзначення професійних свят є для викладачів і студентів кафедри туризму та готельно-ресторанної справи УНУС.
Кухарська справа вважається однією із найдавніших професій. Давним-давно кроманьйонець випадково засунув в багаття шматок м'яса і зрозумів, що так воно смачніше. Так з'явився перший кухар.